Hvad er en Post & blokere Foundation?

September 9

Hvad er en Post & blokere Foundation?

Et fundament er den vigtigste støtte struktur for et hus eller anden bygning. Instituttet skal være solidt for at støtte et gulv uden sagging og sørg for, at strukturen bliver fast på plads. Der er mange former for fonde, herunder betonblok, hældes beton, og post og blok fundamenter, ofte kaldet post og pier fundament. I nogle tilfælde kan en foundation kombinerer to af disse typer for at give mere komplet støtte til bygningen, såsom en omkreds af støbt beton kombineret med intern post og blok støtte.

Foundation Basics

Grundlaget for en bygning tjener flere formål. Et af kontorets vigtigste opgaver er at støtte opbygningen, og det gør den ved at holde op vægge og bærende bjælker, der går under gulvet. Et fundament er også brugt som en måde at skabe en plan overflade til bunden af en bygning. Udjævning kan finde sted over eller under foundation, afhængigt af den type og størrelse af instituttet. En foundation også tjener formålet at hæve en struktur fra jorden for at minimere muligheder for rot.

Materialer

Beton er det materiale, der oftest bruges til at gøre grundlaget, men forskellige andre typer af materialer er undertiden bruges som godt. Sten, behandlet tømmer, mursten og cement blokke er alle fælles fundament materialer. Undertiden kombineres materialer, såsom med indlæg og blok fonde, hvor både træ og cement blokke kan bruges sammen eller instituttet kan være en kombination af støbt beton og cement blokke.

Metoder

Et indlæg og blok fundament består af en serie af beton eller cementblokke placeres på grus eller hældes beton footings. Størrelse og dybde af footings varierer baseret på den samlede størrelse af strukturen og statsstøtte klima. Typen af jord kan påvirke fod størrelse; blød, lerede jord kræver dybere footings end hårdt ler eller grus. En eller flere konkrete blokke placeres på hver fod, og de er bygget op til lige under gulvniveau. Disse støtte enten en række tunge stillinger der køre bredden af huset og røre gulvet bjælker eller korte indlæg, der er placeret individuelt på hver placering. Dette er en almindelig type af fundament for et mobilhome, modulære hjem eller lille kabine.

Overvejelser

En post og blok foundation er ikke relevant i områder, hvor jordskælv er almindelige, da det ikke kræver stor ryste at flytte et hjem ud af en. I meget kolde områder skal footings udvide under zonen frost, så de ikke er flyttet ved ændringer i temperaturen i jorden. I områder, hvor der er en risiko for høj vindhastighed, mobile homes og andre strukturer på post og blok fonde kan få tilføjet stabilitet af kabler forankret i jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com