Hvad er en post Form laminat Counter?

November 23

Et køkken renovering kan ikke være komplet uden at erstatte den gamle køkkenbordet. Rækken af materialer, som tællere er lavet af kan komplicere tingene, når du vælger en ny køkken arbejdsoverflade. Laminat bordplader er et godt valg og kan installeres af boligejere med gør det selv-erfaring. For at gøre køkkenet counter installation endnu lettere, overveje en færdiglavet efter form laminat bordplade. Efter formen bordplader kan være tilgængelige på din lokale home center eller tømmer værftet.

Hvad er laminat?

Laminat materiale anvendes til køkkenbordet konstruktion er en tynd plast materiale, der kan dannes i mange farver, teksturer og mønstre. Laminat materiale faktisk starter som ark papir, der er bundet sammen med harpiks og komprimeret under varme. Resultatet er meget holdbare og billig i forhold til køkkenbordet materiale, som sammensat, granit eller marmor.

Brugerdefinerede laminat bordplader

Laminat bordplader kan være custom lavet til at passe et bestemt område. En ramme for tælleren er fremstillet af krydsfiner eller partikel bord. Tynde laminat materiale er fæstnede til rammen ved hjælp af en speciel kontakt lim. En router med et flush-trim bit bruges derefter til at trimme noget laminat, der hænger ud counter ramme. Separate smalle stykker er fastgjort til kanten af rammen arbejde og backsplash.

Færdige bordplader

Efter formen laminat tællere er helt samlet og klar til at installere direkte fra fabrikken. Den forreste kant af køkkenbordet kastes normalt, så et tyndt stykke af laminat dækker hele køkkenbordet, herunder kanter og backsplash. Disse typer af laminat bordplader er tilgængelige på hjem Centre og tømmer yards i forskårne længder spænder fra 3 til 12 fod, afhængigt af producenten. Køkkenbordet skal skæres til længde til at passe din særlige installation.

Efter formen Pros

Nem installation er sandsynligvis den bedste indslag i en post form bordplade, en brugerdefineret køkkenbordet kan vaere meget arbejdskraftintensive. Da backsplash og køkkenbordet er ét stykke i post form konstruktion, vil der være nogen caulking linjer mellem to. Valsede forkanten af post form køkkenbordet eliminerer linjen kant af mest custom-made enheder.

Efter formen ulemper

Det kan ikke være en god idé at bruge en post form laminat tæller hvor du har ujævne vægge, som kan efterlade huller mellem den øverste kant af backsplash og væggen. 90-graders sving eller langture hvor to længder af køkkenbordet skal være falsede sammen er ikke anbefales, da den tid det kan tage for at ændre en post form countertop kan gøre det mere fornuftigt at gå med en specialfremstillet counter. Efter formen bordplader er bedst bruges kun i lige kører. Post form bordplader er heller ikke en god løsning for øer, da backsplash er bygget og ville have til at blive afbrudt eller ændret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com