Hvad er en Prefinished dør?

June 15

Hvad er en Prefinished dør?

Et hjem remodellering projekt indeholder flere elementer som døre, vinduer og sidespor. Installere en dør kan være en udfordring, især for uerfarne boligejere, der forsøger at spare penge på anlægsomkostninger arbejdskraft. En prefinished dør er en mulighed, at mange gør det selv-husejere måske ønsker at undersøge.

Definition

En prefinished dør er en, der har alle forberedelse arbejde på fabrikken ved hjælp af præcise udstyr. Dette omfatter maling eller farvning døren, skære huller for døren låsen og deadbolt, at fjerne eventuelle mangler i overfladen af døren og skære ud flush hængsel mounts og forboring huller hvor hængsel skruer vil gå.

Sorter

Prefinshed døre kan være metal, træ eller vinyl-dækket træ. Du kan få indvendige eller udvendige prefinished døre, der har windows, PIP huller og mail slots allerede skåret og installeret. Du kan købe en prefinished dør fra hjem forbedring butik detail gulvet, eller du kan diskutere at have en brugerdefineret prefinished døren gjort for at opfylde dine egne specifikationer.

Extras

En populær variation af prefinished døren er prefinished/prehung døren kit. Dette er en prefinished dør, der er monteret i en komplet dørkarm og jævnet med jorden på sine hængsler. Når denne dør kit er installeret, skal det kun være jævnet med jorden på rammen i stedet for at skulle niveau rammen og derefter nivellering dør inde i rammen, samt. Sættet isolerer også dør inde i rammen, hvilket betyder, at installatøren kun har til at isolere mellem karmen og væggen for at fuldføre projektet.

Fordel

Farvning eller lakering en dør slab kan tage tid og være en vanskelig proces. Mange indvendige døre er bejdset eller lakeret, og en uerfaren person kan oprette kørsler og misfarvning i en farvning eller lakering projekt. Ikke kun fjerner prefinished døren giftige dampe og dage af arbejde, der kræves til at plette eller fernis en dør, men det leverer også en selv belægning job, der gør den færdige installation ser professionelle ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com