Hvad er en renoveret madras?

September 6

Hvad er en renoveret madras?

Kvaliteten af din madras bestemmer kvaliteten af din resten. Vælg klogt at sikre komfortable nætter og udhvilet, produktive dage. Ikke alle har råd til en splinterny madras; dog kan købe en renoveret madras spare dig hundredvis af dollars. Hvis du undrer dig over om du vil købe din madras nye eller brugte, vægt fordele og ulemper først. Hvis du beslutter dig for en renoveret madras er vejen at gå, inspicere det omhyggeligt før du tager det hjem.

Beskrivelse

En renoveret madras har været brugt, kasseres og fornyes for brugt salg eller donation. De findes på sparsommelighed butikker; møbler butikker, der sælger nye og brugte varer; samt garage salg og velgørenhed drev til trængende familier. Praksis af madras renovering har udvidet til madras genanvendelse. Hvorvidt madrasser er videregivet til andre ejere efter deres første ejer har flyttet, kommer der en tid, da alle madrasser ud lever deres anvendelighed. Ifølge den miljømæssig nyheder netværk kan op til 90 procent af de materialer, der er fundet i en madras genbruges. Nogle genvindingsanlæg sælge træ fra en gammel madras til en flishugger, skum og bomuld polstring gå mod gulvtæppet sække og isolering. De smeltede ned fjedre sælges til en stålvirksomhed.

Fordele

Der er nogle fordele ved at bruge renoverede madrasser. De er billigere end nye madrasser, og fjerne storskrald fra at blive kastet i en losseplads. De giver familier med lav indkomst med alternativer til at sove på gulvet.

Ulemper

Købe en renoveret madras kan være risikabelt, hvis varen ikke har været nøje inspiceret og grundigt desinficeres. Bed bugs, urin og afføring pletter, kropsvæsker, madrester, kakerlakker, lopper og bakterier kunne alle være til stede i en brugte madras. Afveje risici mod fordelene, når de beslutter at købe en renoveret madras; Hvis du har små børn eller ældre mennesker i dit hjem kan du beslutte at gå videre og bruge de ekstra penge på en ny madras.

Tips

Kun købe en renoveret madras fra en velrenommeret butik. Hvis du accepterer en fra en ven, relativ eller velgørende organisation, stille spørgsmål om den tidligere ejer og hvilke skridt er taget til at desinficere madrassen inden de passerer det. Kun købe renoverede madrasser med et tag, der siger "renoveret"; Dette er sælgers garanti for, at madrassen er blevet rengjort og desinficeret. Spørg sælgeren om hans renseprocessen og få en skriftlig kopi af sin politik for tilbagesendelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com