Hvad er en rytme ur?

March 14

Rytme ure er teknisk ure lavet af rytme Watch Company. Men navnet "rytme ur" blevet synonym med rytme Watch Companys mest berømte produkt, den musikalske bevægelse vægur. Mange forskellige moderne ur beslutningstagere producere deres egne versioner af disse fascinerende ure, men rytmen Watch Company stadig fortsætter med at være en stor producent af den musikalske bevægelse vægur.

Historie

Rytme Watch Company blev grundlagt i Tokyo i 1950. De specialiseret i første omgang i tabellen, alarm og musik boksen ure. Virksomheden voksede hurtigt, vundet flere priser for kvaliteten af deres ure. Af 1972 var de verdens største ur producent. I 1988 opfundet rytme Watch Company vægur batteridrevne musikalske bevægelse ved hjælp af deres "magiske bevægelse" teknologi. I 2011, hjemstedet for virksomheden i Japan, men flere forskellige afdelingskontorer findes rundt om i verden, herunder en større kontor i USA.

Rytme ure

Når en rytme ur viser at en ny time, sat gear inde i uret ansigt på uret i bevægelse. De bevægelige dele dans rytmisk omkring ansigt på uret inden du falder tilbage på plads. I et ægte rytme ur, er denne bevægelse ledsaget af musik. Mange forskellige modeller er produceret i år med mange forskellige motion design og musikalske accompaniments, (alt fra kristne salmer til klassisk musik til moderne populærmusik).

Hvor hen til indkøbe

Rytme ure kan købes på de fleste ur-specifikke butikker samt på mange andre typer af butikker (som apoteker og stormagasiner). Rytme ure kan også købes via internettet. Hvis du ønsker at købe en autentisk rytme Watch Company ur, tilbyder rytme USA en yderst nyttig butik finder på deres hjemmeside, der giver dig den adresse og telefon antallet af butikker, der bærer deres ure.

Vedligeholdelse

Medmindre du har et intimt kendskab til de indre funktioner af et ur, bør du afstå fra at forsøge at løse eller rengøre en rytme ur bevægelige dele. Rytme USA tilbyder en kunde service telefonnummer at ringe hvis du oplever problemer med dit ur. De kan også fortælle dig hvor man kan tage en brudt ur at få det faste. En rytme ur skal kun batterierne ændret en eller to gange om året på de fleste.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com