Hvad er en sælger i et gammelt hus?

December 23

Hvad er en sælger i et gammelt hus?

I stuen var den mest formelle og kunstfærdigt udsmykkede værelse i et viktoriansk hus; Det var, hvor familien victorianske modtaget og underholdt gæsterne. Dets indretning og viser tjente til at fremhæve familiens interesser og rejser samt dens rigdom og position i samfundet.

I stuen

I stuen var den formelle offentlige bebølsesrum af en viktoriansk hus, det rum, hvor gæsterne var underholdt. Det var den mest overdådigt indrettede værelser, med et rundt bord i midten hvor hvilede et sølvfad. Hvis gæsterne kom på besøg og ingen var derhjemme, ville de efterlade deres telekort på pladen. Tykke gulvtæpper dækket gulvet i stuen, og floral designs var i mode. Disse designs fortsatte i stof af møbler, gardiner og puder. Stribet tapet var også almindelig, og indretningen af stuen havde ofte et sortiment af alle disse mønstre. Væggene normalt afholdes mange malerier, tryk og familieportrætter.

Viser

I stuen var de vigtigste rum i huset, som det vises ejerens rigdom og plads i samfundet. Overdådige tekstiler og møbler i eksotiske afspejlede rigdommen af familien. Dyre porcelæn vaser og figurer sad ved siden af sterling sølv, porcelæn og krystal på de store skænk. Fremtrædende ordninger for familie fotos og malerier var på væggene, i rammer på pejs kappe og i fotoalbum. Sideløbende med disse var ofte erindringsmønter emner af kongelige familie medlemmer. Mest victorianske værelser, men især parlor og havestue, indeholdt mange planter, specielt store eksotiske bregner og palmer fra udlandet. Udstoppede dyr bevaret gennem den nye art af udstopning anbragt på reoler og tabeller. Familiemedlemmer læring og uddannelse blev udstillet gennem mange bøger i sirlige reoler. Mange victorianere rejste i udlandet, og valg af deres souvenirs af kort, postkort, artefakter og vilde dyrs huder blev udstillet i stuen.

Aktiviteter

I mange hjem, var stuen bruges kun til at modtage gæster. I Victoriatiden var besøger en persons hjem en meget ritualiseret begivenhed med regler der skal besøge, hvornår og hvor længe. Tidsfordriv for gæster og familien inkluderet musikalske betragtning, digtoplæsninger, læse højt af en moderne roman, måske af Dickens, amatør theatricals og selskabsspil spil. Værtinden serveres lette forfriskninger i stuen omkring 10 PM, og aktiviteterne fortsatte bagefter. Ved et formelt middagsselskab, ville alle samles kortvarigt i stuen inden de kommer ind i spisestuen. Efter måltidet, ville kvinderne trække sig tilbage til stuen for at tale, mens mændene holdt sig i spisestue drikke Port og røg cigarer.

Parlor Games

Parlor games er indendørs spil spillet af venner og familie og var almindelige i Victoriatiden. Spilles af byernes middelklasse familier og deres gæster, var disse spil en måde at fordrive tiden og at underholde sig selv. Gåder og ordlege var favorit spil, afspejler stigningen i læse i perioden. Charades gav alle en chance for at finpudse deres handler evner. Blindman's Bluff er et spil med bevægelse og spænding, hvor et bind for øjnene person har til at fange et andet medlem af gruppen og identificere hende af touch alene. I "knirke, piggy, knirke", alle sad i en cirkel og et bind for øjnene person stod i centrum. Efter at være snurrede rundt, han forskudt til en af stolene, lægges en pude på personens lap og bestræbt sig på at identificere ham fra sin knirker alene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com