Hvad er en saltlage Tank?

November 27

Vandblødgøringsapparater er designet til at fjerne mineraler fra hårdt vand ved at sende vandet gennem en harpiks og udveksle disse mineraler for natrium. En komponent, en afkalker er en saltlage tank, som opbevarer saltlage, en blanding af vand og salt bruges til at regenerere harpiks, der anvendes til at blødgøre vandet.

Hvordan Afkalkningsanlæg arbejde

Hårdt vand indeholder en masse af calcium og magnesium. For at fjerne disse mineraler, og blødgøre vandet, sender en afkalker vandet gennem en harpiks, mættet med (salt) natriumioner. Salt i harpiksen bliver trukket ind i vandet, tegning ud af calcium og magnesium. Med jævne mellemrum, harpiksen skal regenereres med natrium, og saltvands blandingen fra saltlage tank sendes gennem harpiks, fjerne den akkumulerede calcium og magnesium og tilføje salt til harpiks.

Regenereringsprocessen

Mineralske kampvognen er en del af den afkalker, der indeholder harpiks. Når resinen bliver mættet med calcium og magnesium, opstår en tre-faset regenereringsprocessen. Først, en omvendt strøm af vand skyller snavs ud af tanken. Saltlage fra saltlage tank, løber gennem mineralske kampvognen, tilføje natrium og fjernelse af calcium og magnesium, som er skyllet ned i afløbet. Endelig, overskydende saltlage er skyllet ud af mineralske kampvognen.

Overvejelser

En fritstående afkalker har separate saltlage og mineralske tanke. Et kabinet model afkalker er en pladsbesparende system, der har den saltlage tank og mineralske kampvognen i ét kabinet. Fritstående modeller har normalt en højere kapacitet.

Forsigtighed

Mens afkalker pumper vand ind i saltlage tanken, har ejeren ansvaret for at tilføje salt til saltlage tank. Manglende evne til at tilføje salt med jævne mellemrum vil påvirke ydeevnen for afkalker. Salt skal tilføjes før salt falder under vandstanden, ifølge Minnesota landdistrikter vand Association. Også, saltlage tanke lejlighedsvis skal desinficeres.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com