Hvad er en sammensat Grade trappe slidbane?

January 24

Hvad er en sammensat Grade trappe slidbane?

Massive trægulve er en opgradering i moderne hjem bygning; de fleste nye boliger udbydes med en krydsfiner eller partikel board undergulvet dækket med tæpper eller modstandsdygtige gulve i stedet. Fordi trapper er også dækket med tæpper eller andre gulve, er der ikke behov for solid wood trappetrin, enten. Hjem bygherrer nu brug rutinemæssigt composite trappetrin lavet af spånplader.

Om spånplader

Spånplader er et forarbejdet træ produkt fremstillet af tørt træ partikler behandlet med et bindemiddel harpiks, derefter bundet sammen med varme og tryk. Træ partiklerne er ofte besaetningsartikler og spåner fra andre tømmer fremstillingsprocesser. Spånplader kan foretages fra næsten enhver type af træ. For eksempel, SierraPine, en sammensat grade trappe slidbane producent, producerer sine produkter fra Douglas Gran og vestlige fyrretræ i sin West Coast planter og fra det sydlige fyrretræ på østkysten. Spånplader er klassificeret baseret på dens tykkelse og type af lim brugt i processen.

Sammensatte trappetrin

Trappetrin fremstillet af komposit spånplader bruges til indvendige trappetrin, der vil blive dækket med modstandsdygtige gulve eller tæpper. De er ikke beregnet til at være plettet og lakeret som du ønsker solid træ slidbaner, da den sammensatte materiale ikke kan modstå den konstante slid af mund trafik. Men fordi slidbaner er fremstillet efter strenge regering standarder, sammensatte grade slidbaner er så stærk, sikker og langvarig som massivt træ slidbaner hvis ordentligt dækket med tæppe eller gulvbelægning.

Føderale koder

Den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling har etableret minimumsstandarder for sammensatte partikel bestyrelsen trappetrin anvendes i boligbyggeri finansieres med HUD midler. Mindste acceptable slidbane tykkelse HUD standarder er 1 1/16 inches; maksimalt tilladte slidbanens bredde, front til bag, er 11 1/8 eller 12 inches, afhængigt af programmet; og den maksimale afstand mellem støtte stringere er 42 inches. Desuden, den amerikanske afdeling af Labor Occupational Safety & Health Administration kræver, at arbejdspladsen trappen være manipuleret til at bære fem gange den forventede normale trappe belastning eller 1,000 pounds, der er størst.

Lokale bygningsreglementer

Bygningsreglementer vedrørende brugen af sammensatte trappe slidbaner varierer afhængigt af din placering, er som gennemførelsen og kontrollen af bygningsreglementer en stat, Amt eller byen ansvar i USA. Mange kommuner har indarbejdet enten 1997 ensartet bygning kode eller en af versionerne af den internationale kode for bolig i deres bygningsreglementer. Altid tjekke med din lokale regering vedrørende materielle krav før du køber bygning forsyninger, herunder sammensatte grade trappetrin.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com