Hvad er en Shop støvsuger?

March 28

Hvad er en Shop støvsuger?

Hvis du tilbringe meget tid bygning, fusk eller træbearbejdning i din garage eller workshop, vil du værdsætte, at have en butik støvsuger rundt når det er oprydning tid. Mens en god gammel kost og fejebakke vil gøre jobbet, kan en butik vakuum rense værksted snavs, hurtigt, grundigt og let.

Definition

En butik vakuum, også kaldet en våd/tør støvsuger er en støvsuger, der er gjort for sugning af pladskrævende snavs og/eller væsker. Mens teknisk kunne du bruge en butik vakuum til den daglige rengøring af dit hjems gulve og tæpper, er de ikke så velegnet til dette formål som almindelige husholdnings støvsugere. Shop støvsugere er oftest bruges i garager eller workshops for at rense savsmuld, blade, græsafklip, træspåner og andre store snavs.

Sugning tørre materialer

Shop støvsugere kan håndtere store mængder af savsmuld og træ spåner med lethed. Når man sammenligner en butik vakuum til en husstand vakuum, vil du opdage at butik vakuum slanger er større i diameter, og deres snavs kopper har kapacitet til gallon. Afhængig af størrelsen af vakuumhoved og slanger, kan du være i stand til at suge op chunky, større snavs træ scraps, haveaffald og barkflis med en butik vakuum.

Sugning væsker

En praktisk funktion, der er tilgængelige på de fleste shop støvsugere er deres evne til at suge op væsker. Hvis du nogensinde har oplevet en brudt vandrør eller et badekar, der fik lov at overflow, så forstår du hvorfor eje et vakuum, sugeledninger op væsker er en god ting. Mens hver model er forskellige, tillader de fleste dig at skifte fra sugning tørre materialer til væsker blot ved at fjerne støv filtret.

Lys-brug vs. professionel modeller

Mens mange weekend tinkerers eller hobbyfolk finde at lys-brug shop støvsugere opfylder deres behov, investerer alvorlige Træsektoren ofte i professionelt niveau shop støvsugere. Disse modeller er dyrere, men er "værktøj-udløst," hvilket betyder, at dine værktøjer kan tilsluttes en stikkontakt på vakuum, og vakuum vil indsamle værktøjets affald, mens du arbejder.

Prissætning

Mange online forhandlere tilbyder et stort udvalg af shop støvsugere til salg. I marts, 2011 varierede priserne fra ca $30 for en 4,5 gallon kapacitet model, til mere end $900 for en 55-gallon-kapacitet, professional-niveau model.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com