Hvad er en siddende højde skorstenen?

July 9

En knitrende ild i pejsen er en beroligende, indbydende focal point i dit værelse, især på en snevejrsdag eller en indædt kold nat. Hvis din pejs har en Siddehøjde Arne, er det det ideelle sted til at opsuge den pejs varme eller stege skumfiduser. En Siddehøjde Arne også tilbyder ekstra siddepladser i dit værelse og en god indstilling for familie fotos.

Definition

En skorsten er en pejs mursten eller sten gulv. Nogle pejse er konstrueret således, at skorstenen strækker sig ud i rummet. En Siddehøjde Arne er simpelthen en skorsten, der strækker sig ud i dit værelse og er bygget, eller rejst fra gulv til en højde, der er behageligt for mennesker at sidde på. Tim Carter af "Spørg Builder" anbefaler en Siddehøjde Arne ikke være mere end omkring 17 inches høj.

Fordele

En Siddehøjde Arne tilbyder et sted at sidde, der ligger lige ved den brand, som er ideel for alle, der ønsker at varme hænderne eller tendens til ilden. Det rejser også din brændkammeret op fra gulvet, gør ilden nemmere at se, og flere af et brændpunkt. Derudover kan en hævet Arne fungere som en barriere mellem børn og kæledyr og dit brand. Selvom de kan stadig få adgang til ilden, gør hævet skorstenen simpelthen gøre så lidt vanskeligere. Også, hvad enten du brænder en ild i din pejs eller ej, en Siddehøjde Arne tilbyder yderligere siddepladser, hvis du har en komsammen.

Ulemper

En hævet Arne, der strækker sig ind i dit værelse optager gulvplads, som hvis dit værelse er lille, du hellere måtte holde åbent eller brug for møbler. Yderligere materialer til at bygge op i skorstenen betyder ekstra omkostninger, så du måske ønsker at holde din skorstenen i nærheden af gulvet, hvis du skal holde din byggeudgifterne lave.

Andre overvejelser

En pejs Arne er en også en udsmykning mulighed. Hvis du bygger en ny pejs fra jorden, eftertænksomt Vælg dine materialer om mursten, sten, puds eller flise, som supplement til resten af dit hjem. Når bygget, kan du bruge din hævet skorstenen som en display hylde slags for et kunstfærdigt arrangeret indsamling af kurve, keramik eller endda planter. I vintermånederne, når du brænder brande i din pejs, være opmærksom på, at dekorative elementer såsom stearinlys vil smelte, hvis de er også i nærheden af ilden, og plante blade kan blive svedet af varmen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com