Hvad er en Sidesleeper pude?

June 23

Hvad er en Sidesleeper pude?

Hvis du har en side sovekabine pude, har du en af to typer af puder. En side sovekabine pude er et andet ord til at beskrive en "body pillow", eller en lang, fuld pude, der er omkring 4 fod lang, at en person bruger til at sove mod meget, som han ville hvis han sov med en anden person. Den side sovekabine pude kan også henvise til den officielle SideSleeper Pro, en særlig form for organ pude lavet til at passe konturerne af kroppen.

Krop pude oversigt

En krop pude er designet til at understøtte det hoved, nakke, skuldre og bagsiden af en person der sover på hendes side. Det er en lang pude, der strækker sig omkring 4 fod lang og 14 inches lang, hvilket gør det ideelt for en side sovekabine til at krølle op mod til at støtte hendes knæ, hofter og ben.

Krop pude brugere

Kropspuder er favoritter med gravide kvinder, der ikke er rådes til at sove på ryggen. Gravide sveller finde, at kroppen pude kan yde ekstra støtte til ryg, knæ, hofter og ben samtidig med den voksende baby en sikker og komfortabel stilling som moderen sover.

SideSleeper Pro oversigt

SideSleeper Pro pude er et organ pude at kiropraktor Dr. Larry Cole designet. Det er kendetegnet på pudens officielle hjemmeside og infomercials. Krop pude er usædvanlig, idet det er designet til at passe omkring en side af din hals og derefter strække ned din ryg, således at både dit hoved og ryg understøttes mens du sover.

Omkostninger

Du kan ikke købe et SideSleeper Pro pude i butikkerne ifølge den officielle produktwebstedet. For at få din egen SideSleeper Pro pude, udfylde dine oplysninger i felterne på hjemmesiden. Du kan købe to SideSleeper Pro puder til 19,99 dollar plus forsendelse og ekspedition pr. juni 2011.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com