Hvad er en skrue Launcher?

February 6

Hvad er en skrue Launcher?

En "skrue launcher" er en dagligdags betegnelse for en skruetrækker, der holder en skrue mens man kører det. Dette værktøj er mere almindeligt kaldes en skrue-bedrift driver. En skrue-bedrift driver appellerer til bygherrer for sin bekvemmelighed i situationer, hvor bruge to hænder er vanskeligt eller umuligt. Navnet skrue launcher sandsynligvis kommer fra brugen af "lanceringen" i stedet for "drive" når man taler om at starte en skrue.

Formål og anvendelse

Skrue launcher er et særligt værktøj designet til at afbøde vanskeligheden ved at køre en skrue i svære at nå eller akavet steder. Nogle steder, der har brug for skruer er unreachable med begge hænder eller er for små til at tillade begge hænder i, så skruen launcher er designet til at overflødiggøre én hånd. Skruen er placeret på bit i spidsen af driveren og besiddelse af et ærme, der passer over det eller nogle andre midler for at holde skruen foran bit.

Funktioner

Mens den faktiske metode til bedriften en skrue varierer afhængigt af model, har alle skrue løfteraketter sådan en anordning. Alle skrue løfteraketter er fjederbelastet, som giver spillerum for at indsætte skruen på hovedet af føreren, og efterfølgende for at driveren kan holde skruen på plads. Skrue launcher greb varierer efter design; nogle er polstret og andre er mere utilitaristisk. Skrue launcher bits varierer afhængigt af model; nogle er udskiftelige, mens andre er statisk fast til at tilbyde en smule. Nogle skrue løfteraketter er designet til at afhente skruer og holde dem på plads for at køre.

Udvikling

1930s så en af de tidligste patenter for en skrue-bedrift enhed. John og Robert Shaw beskrevet en enhed, der ville knytte til en driver, og kan omfatte en skrue magazine, gør det muligt at holde flere skruer på et tidspunkt for sekventielle brug. Senere design integreret indehaveren i driveren, sammenfaldende med moderne skrue launcher design. De beskriver et rør eller en anden enhed, der kan flyttes til at holde en skrue og skubbes tilbage som skruen er drevet, frigive den.

Pris og tilgængelighed

Du kan købe skrue løfteraketter fra værktøj udbydere for mellem $5 og $20, på tidspunktet for offentliggørelsen. De fleste lokale hardware og lageret butikker bære dem i utallige former. Kompleksitet, holdbarhed og tilpasningsevne sandsynligvis svarer med prisen. Det vil sige konstrueret skrue løfteraketter af mere hårdføre materialer, med udskiftelige bits og polstret håndtag, sandsynligvis omkostninger mere end dem med utilitaristisk håndtag og statisk bits.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com