Hvad er en småkage Joiner?

July 25

Hvad er en småkage Joiner?

En kiks joiner er et værktøj, der anvendes i træbearbejdning sammen to stykker af træ. Det efterlader et professionelt udseende på kanter som dem på billedrammer og kabinetter. Bruges sammen med "kiks", er dette værktøj et must-have for hobby entusiaster og Værestederne.

Sådan fungerer det

Joiner skærer slots i skoven hvor to stykker er derefter at blive forenet. En kiks er placeret i slot til at oprette en sikker fælles mellem brikkerne.

Hvad er en småkage?

Kiks er et rundede eller ovale stykke træ, typisk fremstillet af bøgetræ. Bruges med træbearbejdning lim, giver det en stærk fælles mellem to store stykker af træ.

Hvorfor bøg?

Bøgetræ er kendt for sin styrke og holdbarhed. De pressede laminat stykker er designet til at udvide, når de kommer i berøring med limen for en strammere pasform når kilet.

Hvordan er Joiner Cut?

Træ holdes mod et hegn på joiner for støtte og stabilitet. Klingen skærer derefter en halvcirkel i hvert stykke senere udfyldes af kiks.

Snedker vedligeholdelse

Knive, eller kuttere, på de kiks snedker har tendens til at bære hurtigt. De bør udskiftes efter et par gange skarphed når tykkelsen begynder at gå tabt.

Anvendelser af de kiks snedker

Ud over de ovennævnte punkter anvendes disse snedkere for en række objekter. Kanterne på hylder samt andre husholdningsartikler kunne drage fordel af en rent kanten disse værktøjer giver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com