Hvad er en Smart loftet?

November 16

Hvad er en Smart loftet?

I varme klimaer henviser en "smart attic" sædvanligvis til en forseglet loftsrum. Et typisk hjem isolering er loftet i stueetagen. En smart loft isolering, dog anvendes på undersiden af taget i form af spray skumisolering, som holder sig til overfladen, hvor det anvendes.

Temperatur

En smart loftsrum kanaler og aircondition udstyr er placeret inde hjemmets thermal kuvert, eller hvad der er kendt som "aircondition" rum. Smart loftet temperaturerne er generelt inden for et par grader af konditioneret beboelsesrum. Omvendt, temperaturen i en typisk loftsrum forsamling kan svæve at næsten fordoble temperatur af hjemmets konditioneret indvendige rum.

Air Flow

Infiltration af kold eller varm luft via kladder i en kvist vægge og loft årsager varme eller kølesystemer til at arbejde hårdere for at opretholde et ønsket temperatur. I en smart kvist overholder stænkede polyuretanskum loftet vægge og tag spær til at oprette en isolerende barriere at stopper luft lækage. Som et resultat, duct energi tab nedgang og udstyr fungerer mere effektivt.

Omkostninger

Skum er den dyreste isolator, men forsegling loftsrum tag spær og vægge med skumisolering kan kompensere for andre udgifter. Besparelser på utility regninger, for eksempel, kan være betydelige. Størrelseskrav til opvarmning og air conditioning udstyr kan også blive reduceret. Varer, der opbevares i en smart loftsrum konditioneret rummet ikke bage som de gør i en typisk kvist. Den ekstra lagerplads, der giver mulighed for en smart kvist er en bekvemmelighed og et aktiv i hjemmets videresalg.

Byggeteknologi

Forestillingen om, at "de bare ikke bygge 'em den måde de brugte til at" er sandt. Huse, bygget i det 21. århundrede repræsenterer enorme fremskridt inden for mange områder, men kommer ingen tæt på fremskridt i energieffektivitet. Smart kviste er et eksempel på nye produkter og teknologier, der hæver niveauet af energieffektivitet og repræsenterer nye skoler til at tænke i design praksis og konstruktionsteknikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com