Hvad er en sofa bord?

January 28

Hvad er en sofa bord?

Hvis du har aldrig overvejet en sofabord, mangler du en mulighed for at øge skønhed og funktion af din bolig. Fås i en bred vifte af stilarter og priser, en sofabord kan straks give dit værelse en dekoratør look uden at optage meget gulvplads. Guffe et sofabord bag din sofa, og se hvad det kan gøre for dig og dit værelse.

Historie af tabellen Sofa

I sidste halvdel af 1600-tallet begyndte fine boliger i Europa og i de amerikanske kolonier til at ansætte en smal bordet et sted bag eller nær sofa eller sofa, der var lang nok til at rumme to personer. Sådan et bord i stuen eller stue kan tjene et vilkårligt antal funktioner og flyttes, når det er nødvendigt. I nogle hjem fastsat det yderligere spiseplads. I andre tjente det som et skrivebord eller en tabel for te-service.

Traditionelt byggeri og Design

Som de fleste traditionelle møbler i 1600- og 1700-tallet, blev kirsebær og mahogni ofte brugt til at konstruere de tabeller, der blev sofa borde. Nogle gange mere ædle træsorter blev brugt til dekorative inlays. En af de tidligste design ses i sofa borde er Pembroke, en tabel med drop-blad sider. Andre designs findes i Chippendale, dronning Anne og Sheraton stilarter udviser en kontinuerlig flad top med fire ben eller en buk støtte. Små skuffer med messing trækker var også en favorit funktion på grund af opbevaring muligheder, især da tabellen fungerede som et skrivebord eller yderligere dining stykke.

Moderne byggeri

Dagens sofa borde er designet på en række forskellige højder at nå toppen af ryggen af de mange stilarter af sofaer nu tilgængelig. En ægte sofabordet er færdig på alle fire sider, således at det kan ses fra enhver vinkel; Denne funktion adskiller det fra nogle konsoller. Moderne sofa borde er fremstillet af traditionelle solide træ samt træ kompositter, bambus, rattan, jern, plastik og andre materialer. Toppe er undertiden glas, sten eller keramiske fliser. Dybden af et sofabord forbliver smalle: generelt mellem 12 og 24 inches.

Design og funktion af moderne sofabord

Moderne sofa borde oftest funktion for at give en overflade til lamper og dekorative elementer, selv om nogle typografier er designet med bogreoler, skuffer til opbevaring eller kabinetter. I en stor stue eller alrum, kan et sofabord indikere en pause inden for den plads, markere en adskillelse mellem siddepladser eller aktivitet områder. En sofabord brugt som tør bar kan hjælpe udpege et område kun for voksne. En, der er udstyret med bøger eller blade og flankeret med komfortable stole kan skabe en hyggelig læsesal område bag sofaen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com