Hvad er en Standard termostat?

August 28

Hvad er en Standard termostat?

En standard termostaten automatisk regulerer en miljømæssig system temperatur, aktivering klimaanlægget, når det bliver for varmt eller skifte over til ovnen, hvis temperaturen falder. Termostater kan findes i apparater i et moderne hjem og mange hjem air condition og varmeanlæg er sofistikeret, programmerbare enheder der er overkommelige, let at installere og hjælper med at minimere udgifter til energi.

Sådan fungerer det

En standard termostat regulerer temperaturen med en type termometer, som indeholder en eller flere komponenter, der udvider eller kontrakt under en temperaturforandringer, fuldfører eller ellers bryde et elektrisk kredsløb og signalering klimaanlægget eller opvarmning-unitten for at tænde eller slukke, når temperaturen når et bestemt punkt.

Anvendelser i apparater og udstyr

Termostater er almindeligt anvendt til at regulere temperaturen i aircondition systemer, køleskabe, ovne og vandvarmere. Du vil finde termostater overalt varme bruges som energikilde, fra en bil forbrændingsmotor til computerkomponenter til batteriopladere. De er også i hot lim kanoner.

Standard vs programmerbare

Programmerbare termostater er tilgængelige for de fleste hjem air condition og varmeanlæg, og giver en nem måde at kontrollere ikke blot den temperatur, men også omkostninger. "God husholdning" siger: "For hver grad du indstille din termostat tilbage over otte timer, du vil spare omkring 1 procent på varmeregningen hvert år." Maria Vargas, en EPA talskvinde tilføjer: "Programmerbare termostater kan spare betydelige energi... Når programmeret korrekt." Mange termostater har forprogrammerede indstillinger designet til at skære omkostninger opvarmning og afkøling af op til 20 procent.

Pris og Installation

Fra januar 2011, vil en ny termostat omkostninger overalt fra $35 til flere hundrede dollars, afhængigt af dens funktioner. Erstatte en termostat er en hurtig og nem opgave og sandsynligvis vil ikke tage nogen specialiserede færdigheder ud over vride en skruetrækker. Instruktionerne er inkluderet i kassen og på de fleste vil kræve bore nye huller til montering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com