Hvad er en streng Trimmer linje lavet af?

May 10

Skærende linje i en streng trimmer gør alt det hårde arbejde, skæring gennem hårde ukrudt og græsser. Denne trimmer er hårdt nok til at skære igennem græsser, men blød nok til at bryde mod sværere genstande som sten, metal og hegnet stillinger. Trimmer linje producenter gør skære linjen ud af flere forskellige materialer.

Grundlæggende Trimmer linje

De fleste trimmere opererer med en industri-standard skæring linje. Denne linje er oftest lavet af en hærdet, monofilamenter nylon line. Disse skæring linjer varierer i diameter, som fortæller dig, hvordan holdbare linjerne er; Jo tykkere linje, jo mindre det vil bryde. Tykkere linje kræver imidlertid mere motorkraft til at piske hoved rundt på en hurtig nok hastighed til at skære igennem blade af græsser og ukrudt.

Forstærket skære linje

Mange trimmer producenter også gøre en nylon trimmer, der er forstærket med en anden slags materiale. Andre nylon linjer er forstærket internt for at forhindre dem i at bryde så let. Nogle gange, vil trimmer producenter forme en lille mængde af aluminium i nylon linje at forstærke det ydre nylonmateriale. Andre linje producenter vil bruge sammensat nylon materiale til at styrke deres skæring linje. En anden mulighed bruger en polymer tilføjes nylon for endnu mere forstærkning.

Trimmer stregtyper

Trimmer linje også kommer i en bred vifte af forskellige former for forskellige skæring formål. Figuren mest almindeligt anvendte er runde, som er mindre modstandsdygtige over for brud; men det tårer på græsset flere giver det en grovere-leder slut. Andre figurer omfatter square, diamant og seks-sidede linjer, som alle har kanter, der skære skarpere end runde linje. Trimmer linje med kanterne tendens til at skære mere kraftigt end runde linjer, men også bryder oftere mod hårdere overflader.

Andre indstillinger

Mange producenter tilbyder i dag trimmer hoveder, der kan bruge en række forskellige skærende værktøjer. Disse skærende værktøjer omfatter ofte en metal børste-skærehovedet. Disse metal vinger er lavet med en hærdet legering og tilbyde en mere robuste og mere pålidelig måde at skære gennem tykkere vegetation. Med disse vinger behøver du ikke at bekymre sig om at erstatte nylontråd. Men disse metal vinger er mere farlige for operatøren og bør anvendes kun af uddannede personer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com