Hvad er en Sump pumpen?

May 2

Hvad er en Sump pumpen?

Lytte til sommeren regn brusebad er som at lytte til musik. Det er beroligende og afslappende--indtil det har regnet så længe, de rolige ture bekymre dig som vandpytter igen i søer og åer i raser floder. Mennesker, der bor i oversvømmelse zoner sjældent har kældre, men selv en crawlspace skal blive tørre ved hjælp af en god sump pumpen i tilfælde af floodwaters stige højt nok til at komme ind under huset.

Historie

Huse plejede at være bygget på masser hvor jorden ikke var helt flad. Den hjem bygherre brugte dette til sin fordel til at dræne vandet væk fra huset ved hjælp af enkle principper af tyngdekraften. En sump pit med et afløbsrør, førende udenfor var ofte indbygget i gulvet i kælderen til at tillade grundvand for at sive ind og dryppe uden ordet nogensinde at blive våd. Andre systemer blev også brugt, men alle uden elektriske pumper. I dag, bruger folk elektrisk vandpumper for at tvinge vand ud, som ingeniør involveret til at oprette et drænsystem simpelthen med tyngdekraft er for kompliceret og dyrt med moderne building masser.

Geografi

Oversvømmelser er normalt et problem for mennesker, der bor i høj grundvand områder, kystnære samt floden sletterne og lavtliggende områder. Boliger i nordøst kvadrant af USA generelt har kældre med sump pumper installeret. Andre områder, der normalt aldrig havde kældre, men nu herunder gennemsøgning mellemrum under deres hjem også installere sump pumper til at holde grundvandet fra siver ind i deres hjem. Sump pumper anvendes globalt på alle områder, hvor vand ophobning kan være et problem i hjemmet.

Funktion

Den måde en sump pumpen virker er meget enkel. En grube er gravet ned i gulvet i kælderen så vandet kan ophobe sig i et område. En vandpumpe er sat ind i hullet med en flydende switch. Når vandstanden stiger, switchen er tændt og vandet pumpes fra pit i enten det kommunale kloak eller i et rør, der fører ud og væk fra huset. Det skaber et tørt miljø hvor ville normalt hersker fugtige forhold.

Typer

"Bundkar" refererer til en nedenfor jorden godt eller pit. Der er hånd pumpes simple mekanismer, der vil fjerne små mængder af vand, som dem der bruges i både. Normalt når sump pumper er talt om, de fleste mennesker henvise til to typer: en neddykket pumpe eller en piedestal pumpe. Begge har en elektrisk motor og en float switch. Forskellen mellem to er en sidder over jorden og har et rør, der går ned til bunden af pit, mens den anden har en vandtæt boliger og sidder i bunden af pit eller godt.

Funktioner

Dræner vandet fra sump pumpen pit er en anden vigtig beslutning under installationen. Nogle blikkenslagere installere pumpen direkte til de kommunale kloaksystem til at dræne vandet væk fra det omkringliggende område. Denne praksis er mod bygningsreglementer i områder, hvor oversvømmelser er en konstant bekymring. Det kan være drænet til en udenfor Septisk system eller blot drænet til et område, væk fra og under jordoverfladen i kælderen. Sump pumper er generelt kablet direkte til elnet i hjemmet af en elektriker. Men de kan installeres ved blot at tilslutte dem til en tæt outlet og derefter placere en afløb slange for at fjerne vandet. Andre indstillinger for strømstyring omfatter solenergi, vindenergi eller vandkraft, afhængigt af dit miljø. Nogle boligejere dræne vandet ind i en samling tank til filtreres og bruges som gråt vand i hjemmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com