Hvad er en tænding porteret vakuum Switch?

October 10

Udløser et tændrør lige i det øjeblik, at en motor stempler nå toppen af deres rejse begrænser mængden af tid, at blandingen skal brænde og producere strøm. Det er grunden til at vi udløse gnisten lidt tidligt, eller "forskud" gnist. Motoren vakuum er en af de parametre, der styrer, hvor meget advance distributøren tillader før det udløser gnisten.

Advance kilder

Der er tre forskellige former for tænding forskud, alle interagere og arbejder på samme tid. "Oprindelige" advance henviser til placeringen af distributør i forhold til knastaksel og sætter den oprindelige plan for to andre. Den "mekaniske" advance mekanisme til huse inde distributør bruger centrifugalkraften til at skubbe et sæt af vægte fra distributør skaft, rotere det i forhold til selve distributør og øge fremrykning direkte i forhold til motor RPM. "Vakuum" advance bruger et vakuum signal fra motoren til at trække på en aktuator stang, som yderligere roterer distributør akslen og tilføjer eller trækker timing efter motorbelastningen.

Porteret og mangfoldige vakuum

Din motor producerer vakuum på to forskellige tidspunkter. Vakuum i indsugningsmanifolden opstår i indsugningsmanifolden, mellem karburator (eller gasspjæld organ) og hoveder. Porteret (eller "Venturi") vakuum opstår lige før gashåndtaget vingerne på carb eller gasspjæld kroppen. To arbejder i netop inverse måder: porteret vakuum er næsten ikke-eksisterende i tomgang og øger som du åbne gashåndtaget, og vakuum i indsugningsmanifolden er størst i tomgang og næsten forsvinder ved fuld gas. Som sådan, koble tænding fremrykning op til porteret kilden vil reducere timing i tomgang og øge det med fuld gas, og koble det op til manifolden vil give dig den største vakuum fremrykning i tomgang.

Porteret vs vakuum i indsugningsmanifolden

Porteret tomrum reducerer emissioner ved tomgang, gør køretøjet lettere at starte og virker godt på relativt-materiel, lav-kompression motorer. Det er af disse grunde, at de fleste 1970 's æra motorer bruger porteret vakuum. Vakuum i indsugningsmanifolden kan tillade dig at køre mindre indledende fremstød samtidig holde motoren i sin sweet spot under cruise og høj RPM betingelser. Vakuum i indsugningsmanifolden tendens til at fungere bedre på højtydende motorer med store knastaksler og eftermarkedet topstykker. Derudover, kan vakuum i indsugningsmanifolden reducere kølervæske temperaturer tomgang betingelser af 10 til 20 grader da mindre af cylindervæggen er udsat for varme til forbrænding i tomgang.

Tilpasse af vakuum i indsugningsmanifolden

Masser af tænding forskud kan gør motoren vanskelig at starte, især når det er koldt eller batterispændingen er en smule lav. Hvis du vil skifte over til vakuum i indsugningsmanifolden, kan du overveje at installere en elektrisk vakuum switch i linje mellem manifolden og distributøren. Wire parameteren vakuum ind i din starter relæ, så at det lukker når du udløse starteren. Dette vil eliminere vakuum signalet til forhandleren, så motoren langt lettere at lys ud. Denne lille mod kan være en liv-saver på kolde vintermorgener.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com