Hvad er en tag foring på en Garage?

April 1

For et nødtørftigt garage bruges kun til biler og grundlæggende opbevaring, er en simpel bygningsdesign alt hvad du behøver. Disse værksteder er ofte "ufærdige" åbne spær og vægge og eventuelt med synlige isolering. Men hvis du har planer om at konvertere din garage til en færdig bygning eller ønsker at give det en mere poleret udseende, tag Foringsmaterialer er en nødvendighed.

Materialer

Tag liners eller foring er paneler, som du kan installere på undersiden af din garage tag. De dække over spær og enhver isolering på undersiden af dit tag, viser i stedet en glat overflade. Tag liners kan foretages fra 29-gauge stål beklædning eller tunge og groove træpaneler. Metal paneler er designet til at interlock så de kan passe en række forskellige rum. Hvid og off-white er skyggen typisk tilbydes.

Placering

På indersiden af en garage installeres tag foring op mod støtte bjælker, efter formen af tag. For mennesker slutter deres garager helt, kan det være omkostningseffektivt at købe paneler ikke kun for taget, men for væggene. Foring kan de være fortsatte ned i det samme mønster hele vejen til gulvet. På ydersiden af en garage installeres tag foring typisk under tagskæg for ekstra beskyttelse. Plads bør altid overlades til tag ventilationskanaler, når du installerer udvendige paneler på et tag.

Formål

Tag liners kan bruges til at lave en garage mere egnet som en systue eller opbevaring område. De bruges også til fuldt konvertere en garage i et ekstra rum i huset. Panelerne ikke kun giver en ren, færdigt look, men beskytter isoleringen og giver en smule mere isolering.

Vedhæftet fil

Tag foring er installeret det direkte på strøer og studs af garagen. Det er designet til at være fastgjort med skruer, der blander ind paneler. Tag foring er nemmere at installere end paneler til vægge, fordi der er ingen grund til at bekymre sig om døre og vinduer. Hullerne skal skæres for lys, ovenlys eller andre anlæg, driftsmateriel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com