Hvad er en tilbagestrømning forebyggelsen sprinkleranlæg?

March 23

Hvad er en tilbagestrømning forebyggelsen sprinkleranlæg?

Tilbagestrømning forebyggelse enheder er sikkerhedsudstyr designet specielt for sprinkleranlæg. Disse enheder, mere almindeligt kendt som vakuum breakers, forhindre vandet fra indtastning af kunstvanding system og derefter strømmer tilbage til de vigtigste linje. De fleste byer kræver brug af en tilbagestrømning enhed, som vand, der kommer i kontakt med en kunstvanding system anses for at være kontamineret på de fleste områder.

Lejehuse og Fittings

De fleste vakuum breakers er lavet af messing og har tre vigtigste eksterne komponenter. Hoveddelen er formet som en klokke og huser de interne stykker. Fastgjort til kroppen er to Kugleventiler. Disse ventiler styre strømmen af vand gennem breaker og kan være slukket for vedligeholdelse eller rengøring. Ligesom kroppen, er bolden ventiler lavet af messing. Alle tre stykker er holdbare og modstå korrosion.

Interne komponenter

Indersiden af et vakuum breaker indeholder tryk fjeder, poppet, motorhjelm og O-ring. Disse stykker arbejde sammen for at danne et pres forsegling inden for breaker. Når vand flydende, presset skubber foråret tilbage og giver mulighed for vand til flow i kun én retning. Hvis vandet begynder at flyde baglæns, foråret udgivelser og afskærer strømmen af vand. Poppet, motorhjelm og O-ring holde systemet vandtætte. Alle disse komponenter kan let udskiftes, hvis beskadiget.

Installationskrav

Alle vakuum breakers skal installeres på det højeste punkt langs sprinkleranlæg i orden for dem at fungere ordentligt. Det er fordi lufttrykket virker inde i breaker, og vand, der flyder fra det vil forårsage breaker til at mislykkes. Som en generel tommelfingerregel bør vakuum afbrydere installeret mindst 2 fod højere end sprinkler manifold. Mangfoldighedens ligger inden for kunstvanding kontrolboks.

Mærker og sort

De fleste hjem forbedring butikker bære mere end ét mærke af sprinkler vakuum breakers. Det vigtige ting at huske er, at alle mærker af vakuum breakers fungerer på samme måde. Der kan være kosmetiske forskelle, og at reservedele er sandsynligvis ikke udskiftelige. Fra 2011 havde de fleste af de førende mærker af vakuum breakers en detailpris på omkring $90 hver, afhængigt af størrelsen. Modeller fås i 3/4-inch eller 1-tommer-konfigurationer. 1-inch modeller generelt koster lidt mere. Du skal vælge den vakuum breaker, der passer til størrelsen af din forsyningsledninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com