Hvad er en Timberland område?

September 14

Timberland er skovklædte arealer, som indeholder tømmer af handelsmæssig værdi. Ifølge den USA Department of Agriculture (USDA) er en timberland område den primære metode til evaluering for nationen til at bestemme, hvordan man producerer skov-relaterede varer og tjenesteydelser.

Bestemmelse

Skovene leverer træ, levesteder for dyr, fritid, vandskel, byudvikling og producere afgrøder. At kende de økonomiske fordele og demografiske faktorer i et skovområde må tages i betragtning ved fastsættelsen af ændringer i området.

Historiske tendenser

USDA hedder det, at Timberland områder i USA faldt fra 1952 til 1987. 5 procent af områderne, Timberland faldt fra 509 millioner hektar til 483 millioner acres. Store økonomiske og institutionelle faktorer har bidraget til denne nedgang.

Vurdering

Fremspringende timberland områder var baseret på tidligere tendenser og ekspertudtalelser. Modeller og projektion systemer anvendes i vurderingen af tømmer samt.

Arealanvendelse

Timberland er vurderet efter hvor jorden er brugt. Timberland, afgrøde jord, græs-range land og urban-udviklet land er den primære anvendelser for skov.

Økonomi

Økonomiske levedygtighed er en vigtig måde at vurdere en timberland område. Dette er hvorfor alle jord brug er undersøgt inden for en økonomisk struktur til at bestemme, hvordan timberland områder bedst udnyttes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com