Hvad er en Whirlpool badekar?

April 16

Hvad er en Whirlpool badekar?

Whirlpool badekar er en selvstændig, jetted karbad. Oftest benævnt mærkenavn, "Jacuzzi," er spabad også lavet af andre producenter. Hovedformålet med et boblebad er at slappe af og massage dine trætte muskler. Du har forskellige muligheder - fra funktioner til størrelser--når det kommer til at vælge en jacuzzi badekar, der er rigtige for dig.

Typer af boblebade

De to typer af spabad er luft jet bøtter og vand jet bøtter. Selv om de fungerer på forskellige måder, tjener begge slags bøtter samme formål--til massage bruger for en afslappende oplevelse. En luft jet badekar har snesevis af små fly, som varm luft gennem og oprette luftbobler. En vandstråle badekar har færre men større jetfly som vandet bevæger sig fra ved høje hastigheder. Du kan dreje dyserne i forskellige retninger for at målrette din krops forskellige muskelgrupper.

Størrelse

Whirpool bøtter er tilgængelig i en bred vifte af størrelser og former. Uanset om du vælger en ovale, runde, trekant eller timeglas figur, den første ting du nødt til at overveje, når du vælger en whirpool badekar er den ledige plads i dit badeværelse. Badeværelser der kan rumme en regelmæssig mellemstore balje, hvoraf den standard størrelse er 2 1/2 af 5 fødder, skal kunne rumme et boblebad. En standard whirlpool badekar er af samme størrelse som en standard-størrelse badekar. Større spabad kan være så stor som 6 af 5 fødder og rumme mere end én person.

Konfiguration

Konfiguration, eller den måde, at boblebadet udviklet i dit badeværelse, bør være en overvejelse, når de vælger en balje. Hvis du ikke har et rummeligt badeværelse, er det bedst at vælge en enkelt person, fritstående, standard-størrelse balje. Du kan fjerne dit gamle badekar, så boblebadet kan passe ind i dette rum. Hvis du har et større badeværelse, såsom et hjørne enhed whirlpool badekar eller en drop-in whirlpool badekar, der er designet til at blive brugt i en balje dæk, har du flere valgmuligheder.

Materialer

De fleste spabad er lavet af akryl, støbejern og glasfiber. Støbejern boblebade har en tendens til rust, men da de er resistente over for kemikalier, skår, skrabe og denting, de er også de dyreste baljer. Akryl badekar har en naturlig skinnende finish, er let og nem at rengøre. Men de scratch nemt og kan misfarve over tid.

Selv om mere tilbøjelige til at ridser og fading, glasfiber bøtter, som har en mat finish, er let og nem at reparere og installere. Det er mindre holdbare end akryl og støbejern og er den billigste sammenlignet med andre materialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com