Hvad er Energy Star?

October 8

Energy Star er amerikanske regering frivillig mærkning program søger at fremme energieffektivitet. Produkter er identificeret som energieffektiv kan viser Energy Star-mærket, så forbrugerne kan veje en produktets energieffektivitet i deres købsbeslutninger.

Produktkategorier

Energy Star-programmet anvendes i over 60 produktkategorier, herunder elektronik, apparater, belysning og nye hjem byggeri.

Betydning

Etiketten på et produkt betyder produkt virker så godt som eller bedre end andre i sin klasse, mens du bruger mindre energi. Det betyder også at produktomkostninger mindre til at køre.

Tilsyn

Det amerikanske Department of Energy og Environmental Protection Agency køre Energy Star-programmet sammen, mobilisere mere end 15.000 andre organisationer i bestræbelse.

Besparelser

Ifølge regeringen, opsparing til forbrugere og virksomheder som følge af Energy Star-programmet har været betydelig: i 2008, $19 mia.

Historie

EPA grundlagt Energy Star i 1992 for at reducere drivhusgasemissionerne og fremme energieffektivitet, partnering med Department of Energy i 1996. Computere og skærme var først mærket. Programmet udvidet som tiden gik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com