Hvad er erstatninger for støbte/bruser?

August 21

En støbt og bruser enhed er funktionelle, billig og praktiske. Desværre, det også mangler æstetik. Mens enheden er relativt let at rengøre, mangler det charmen af flise arbejde eller marmor. Der findes muligheder for en støbt og bruser enhed. Selv kan du bestemme den bedste stil, der vil se godt i dit badeværelse.

Flise

Fliser er blevet brugt i århundreder, men det stadig ser godt ud. Tusindvis af forskellige typer af fliser findes for et badekar kabinet. Mange ideer kan findes på design Centre. Det er op til dig at være en indretningsarkitekt eller en arkitekt og vælge den flise type og farve, der passer til dine behov. For sal, bruge et skridsikkert flise siden, når fliserne får våde, nogle blive glatte.

Skære sten

Cut sten er relativt dyre, men igen et utal af valgmuligheder er tilgængelige. De gamle romere kunne lide at bruge marmor fliser, og de stadig bliver brugt i moderne tider. Udover marmor fliser er travertin og granit også realistiske valgmuligheder. Natursten fliser er tunge, der kræver ekstra støtte i subflooring. En bred vifte af designideer kan blive indsamlet fra forskellige kilder. Vælg typen af sten og farve, du føler der ville virke bedst.

Kombination kabinetter

En kombination kabinet anvender en moderne glasfiber badekar og bruser, men væggene er fliser eller sten, som kombinerer bedst fra begge verdener. Karret, selv er relativt vedligeholdelsesfri, men væggene tilføje charme af fliser eller sten til indretning.

Conciderations

Du nødt til at afveje flere faktorer, når du designer din lukket rum. Farve er en faktor. Lysere farver gør et rum ser større mens mørkere farver gør et rum ser mindre. En anden faktor er prisen. For at reducere omkostningerne, men stadig har et attraktivt område, er måske kombinere flise med glasfiber en mulighed. En anden faktor er din egen design talenter. Hvis du føler at andre er bedre kvalificeret til at gøre design og installation, rådføre sig med en indretningsarkitekt eller en arkitekt for yderligere support.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com