Hvad er et flydende trægulv?

June 25

Hvad er et flydende trægulv?

Slags gulv ligger i dit hjem bestemmer ikke kun komfortniveau, men også det generelle udseende af rummet. Hvis du søger efter en blanding af finurlige og traditionelle, kan derefter et flydende trægulv være ideel for dig. Denne type af gulvbelægning tilføjer et visuelt dynamiske udseende til dit hjem, som det kombinerer skønheden i trægulve med et moderne design og føler.

Definition

Den officielle definition af et flydende trægulv er en etage bygget ud over den faktiske struktur. Denne type af gulvbelægning hviler på et underlag, som hjælper med at oprette lydisolerede gulvbelægning. I traditionel bygning, er gulve knyttet til et undergulv; men grundet dens design denne type af gulvet føles som om det flydende, således sit navn.

Klik-sammen gulvbelægning

Klik-sammen flydende trægulve er den traditionelle måde at oprette et flydende trægulv. Efter underlag er placeret, er de træ bjælker forbundet gennem en tunge og groove design. Når strålerne er i position, det skaber et klikkende lyd. Et klik-sammen gulv giver styrke og holdbarhed samtidig stadig overholde de flydende følelse når gået på.

Lås og Fold gulvbelægning

Lås og fold trægulve er forbundet med hinanden på samme måde som en låsemekanisme på en lynlås pose. Træ lægger sammen gennem en over under tilgang. I modsætning til en klik-sammen gulv design, en lås og fold design glider på plads uden brug af hamren.

Installation

Installationsprocessen for et flydende trægulv varierer efter design af træbjælker, eller paneler. Med et klik-sammen gulv, et underlag er indstillet og de celleplader er snapped sammen af hamren tungen ind i rillen. Mens et underlag er stadig behov for en lås og fold gulv, er det installeret ved at skubbe de celleplader ind i hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com