Hvad er et godt Design til at male soveværelse vægge?

February 6

Dit soveværelse design, ligesom resten af dit hus, er et spørgsmål om personlig smag. Mens nogle folk male vilde designs på deres soveværelse vægge, kigge det store flertal af folk efter beroligende design og farver til at tilskynde rolig søvn. Beroligende jordfarver og design, der flyder naturligt, vil hjælpe dig med at bevare et fredeligt miljø og forvandle dit soveværelse til et fristed.

Voksen soveværelser

Efter en lang dag på kontoret eller kører børnene fra praksis til praksis vil du en tilbagetrækning til et sted hvor du kan slappe af og slappe af. Indretningsarkitekt Kim Benson af køkken og bad design i Charlottesville, Virginia, siger, at cool og beroligende farver er et must i en voksen soveværelse. "Jeg gerne bruge bleg grønne og bløde blå grå i min klient værelser. Vælg altid en afslappende farve i din palet."

Benson tyder også på maleri en accent væggen for at skabe et brændpunkt. "Styre væk fra vilde, komplicerede mønstre og prøv i stedet en accent væg. Vælge en mørkere, komplementære farve fra din palet for den ene væg i stuen. Hænge et spejl eller din favorit maleri på denne mur til at fuldføre designet."

Barn soveværelser

Næsten alt er tilladt når det kommer til at male et barns værelse. "Du kan bringe de dristige, primære farver for et barns værelse," siger Benson. "Lad dem vælge farverne, så det giver dem en følelse af uafhængighed."

Benson tilføjer at maleri sjove designs som store firkanter og ovaler over sengen i en mørk, komplementære farve giver værelse ekstra dimension. Hun siger at stribede vægge er også populære i kid's lokaler, men ikke gå stribe-crazy. Vælg en eller to vægge til at male dit design.

En anden design for et barns værelse er at tilføje et vægmaleri. "Ansætte en kunstner til at male et vægmaleri på en væg, der komplimenterer din barnets interesser," antyder Benson. "Male dit barns yndlings tegneserie helten eller en smuk felt af blomster i din datters værelse." Hun tilføjer, at du også kan købe billig store gummistempel stencils, som du kan dyppe i paint til at oprette en kant eller

Børnehave

Dit barns første rum bør have bløde pasteller, siger Benson. "Væk fra højt farver eller vilde design og gå med traditionelle pinks, blues, grønne og gule farver." Hun tilføjer, at nogle mennesker infusion af samme farveskema de har brugt hele deres hjem i deres barns værelse også.

Grænser og stol skinner er rart i baby's værelser og mange forældre går til en smuk vægmaleri på en væg. "Baby værelse kalkmalerier tendens til at være mere fantasi og måske har en scene fra en børnerim."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com