Hvad er et håb brystet?

December 12

Toiletbord og forfængelighed er en håb brystet et stykke af møbler designet udelukkende med kvinder i tankerne. Gennem historien har unge kvinder forberedt ægteskab ved at gøre og indsamling af tøj og sengetøj og gemme dem i hvad der blev kendt som håb kister. Selv om traditionen har mistet fordel i de seneste år, mange unge kvinder er blevet afsagt skattede håb-kommoder som arvestykker og bruge dem som møbler accenter i deres hjem.

Definition

Et håb brystet er en kuffert-formet møbel, undertiden på benene, normalt bygget fra en bred vifte af træ som kirsebær, eg eller rosentræ, og ofte cedar-foret. Håb kister blev traditionelt givet til en ung kvinde af hendes forældre, undertiden som en sekstende fødselsdagsgave, med den hensigt, at teenageren begynde at forberede sig til ægteskab brodere sengetøj, syning tæpper og gøre andre emner hun ville holde i håb om brystet og tager med hende, da hun blev gift med.

Funktion

Før sit bryllup brugt en ung pige traditionelt brystet håb for at gemme sengetøj og andre varer, hun indsamling for at indstille op sin husstand efter sit ægteskab. Efter at mange brude fortsatte med at bruge håb brystet til at opbevare værdigenstande, især sin bedste stykker af tøj, herunder sin brudekjole. Parfumeret breve blev ofte gled ind i håb om brystet, men senere mange producenter foret kister med cedertræ, som producerede en frisk lugt og beskyttet indholdet fra bugs, svamp og fugt. Disse cedar-foret håb-kommoder fortsat skal anvendes med henblik på opbevaring af out-of-season tøj eller sengetøj i et gæsteværelse.

Historie

Tanken om håb kister stammer fra den gamle medgift tradition hvor brudens far forventedes at hånd over sin datter i ægteskab sammen med guld, ejendom eller andre materielle gaver. Tanken udviklede sig til bruden selv indsamling og skabe husholdningsartikler før hendes bryllup. I mange familier bygget fædre deres døtre håb kister, og slog individualiserende hver skabelse. Senere blev fremstillede damper kufferter ofte brugt som håb kister. Ved begyndelsen af 1900-tallet lavet møbelproducenter stykker specifikt er udpeget som håb kister.

Firmaet Lane

Den største producent af håb kister i næsten 100 år var firmaet Lane i Virginia. Reklame deres produkt som "den gave, der starter i hjemmet", begyndte Lane fremstilling håb kister i 1920 ' erne, at skabe en bred vifte af design, der udviklede sig ifølge hjem udsmykning tendenser gennem årene; for eksempel, i 1950 ' erne da blond møbler var populær, blev en cedar-line blond håb brystet tilgængelige gennem Lane. Virksomheden fortsatte med at producere håb kister indtil 2001.

Køb Cedar kister

I dag er det stadig muligt at købe håb kister. En rute er at kigge efter ældre på loppemarkeder, antikke butikker og online auktionswebsteder, hvor snesevis annonceres på en given dag. Imidlertid fortsat mange producenter til at producere håb kister i en bred vifte af stilarter, herunder traditionelle cedar-foret sorter og slanke, moderne design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com