Hvad er et HEPA Filter lavet af?

April 12

Højeffektiv partikler arrestere filtre eller HEPA-filtre, pakke en stor mængde af materiale ind i et lille filter rum. Denne Multi-lagdelt mesh holder alle undtagen de allermindste partikler fra passerer igennem.

Materialer

HEPA filtermateriale minder om papir, men faktisk består af et netværk af glasfiber fibre, ifølge HEPA Filter Pro. Indgående partikler holde sig til disse fibre, integrere sig i dem, eller hoppe ud af dem, indtil andre fibre endelig stoppe deres fremskridt.

Væver

Stedet for at bruge en standard gitter eller skærmen konfiguration i sin væve, beskæftiger et HEPA filter en tyk, tilsyneladende tilfældig labyrint af nøje sammenflettede fiber tråde, ifølge luftrensere. Denne væve øger chancen for en lille partikel får fanget i fibrene og holder sig til dem, i stedet for at rejse gennem i en lige linje.

Lagdeling

En HEPA-filter, der forsøgte at forhindre næsten alle partikler i at trænge ind på et enkelt ark af materiale ville få tilstoppet alt for ofte, der kræver konstant skiftende. Af denne grund bruge HEPA-filtre i stedet flere lag plader, for at fange de indkommende partikler i etaper. En enkelt HEPA filter kan indeholde op til 40 kvadratfod af materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com