Hvad er et kabinet opvarmningsanlægget?

June 22

Hvad er et kabinet opvarmningsanlægget?

Der er mange måder at give varme i hjemmet, herunder gasfyr, Petroleum ovne og god gammeldags træ pejse. Kabinet varmelegemer er en anden mulighed, og kan give et dekorativt element til hjemmet samt give det varme. De er ofte brugt i boliger, der ikke har adgang til rørledningsført naturgas.

Grundlæggende

Et kabinet varmeren er hovedsagelig et varmeapparat, der er drevet af en gasflaske, som ligger inden for den samme enkeltstående struktur, der huser varmelegemet. De fritstående ovne og ofte kvadratisk eller rektangulær form, der ligner dimensionerne af en møbler kabinet.

Gas

Kabinet ovne er også kendt som LPG varmeovne. LPG står for Liquefied Petroleum Gas, som er brandfarligt kulbrinte gas bruges til magten kabinet varmeapparater. Det kommer i forskellige flaskestørrelser, og er en blanding af butan og propan. LPG er fremstillet i løbet af den raffinering af råolie, eller som et biprodukt ved udvinding af gas eller olie fra underjordiske kilder.

Elementer

Der er tre typer af varmelegemer almindeligt anvendt i kabinet varmeapparater. Replika log brande give udseendet af en traditionel træ-drevne brand - ofte med en flimrende lys bag plast støbning--uden røg eller rod. Konvektion ovne bruge fans til at cirkulere den varme luft over en større afstand. De er velegnet til større lokaler og åbne levende områder. Varmeovne er de sædvanlige, og fungerer som en konventionel radiator, med varme udstrålende ud fra element, snarere end at blive blæst.

Fan

Svingende temperaturer i et lukket rum som kabinettet kan dannes kondensvand på indvendige af kabinettet. Dette kan medføre korrosion af kabinettet. Derfor, de fleste kabinet ovne er udstyret med indvendige fans, der opretholder en konstant temperatur i kabinettet, at forhindre kondensation fra formning.

På farten

Kabinet varmeapparater fås også i mindre, mere transportable former. Disse er beregnet til brug i mobile homes og campingvogne. Brug af gas flasker til at køre varmeren er velegnet til sådanne køretøjer som flaskerne let kan genpåfyldes eller erstattet, og varme køretøjet ikke dræne batteriet fra køretøjet. LPG teknologi bruges også til power camping ovne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com