Hvad er et køkken Extractor Fan?

March 22

Et køkken emhætte er typisk installeret over komfuret til at udvise dampe, røg og dufte fra køkkenet. Ventilatoren er typisk omsluttet af en baldakin og er knyttet til en eller flere motorer, afhængigt af typen køkken emhætte, som du vil installere i dit hus.

Anvendelser af køkken Extractor Fans

Køkken extractor fans anvendes primært til at trække ud af røgen genereres fra madlavning. Nogle fans, extractor er et lille, skorsten-lignende apparat, som udvinder lugt og røg. Der er andre, der kan være i stand til at filtrere luften og cirkulere det rundt i køkkenet. Disse typer af emhætte fans har trækul filtre.

Typer af køkken Extractor Fans

Der er fire hovedtyper af emhætte fans. Aksial fans kan flytte luft over korte afstande. Centrifugal fans kan flytte luften over lange afstande ved at skabe høje tryk, der tillader luft at rejse yderligere og hurtigere. Blandet flow fans har funktioner i både aksiale og centrifugal fans. Recirkulerende vifte fans filtrere luften ved hjælp af trækul filtre før recirkulere luften.

Fordele ved køkken Extractor Fans

Køkken extractor fans er meget nyttige. De kan kontrollere luftfugtigheden inde i et køkken, aftagende mad fordærv. De også kontrollere lugt og røg inde i køkkenet, hvilket gør det nemmere at arbejde der. Gasbrændere inde i et køkken kan forårsage en masse varme. Køkken extractor fan kan også fjerne varmen og holde køkken cool.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af køkken extractor fans er ikke meget omfattende. De fleste modeller er nem at demontere og rengøre. Disse kan renses mekanisk eller i opvaskemaskine. I recirkulerende type fans muligvis de trækul filtre rengøring fra tid til anden at sikre effektiviteten af filtrene. Turbineblade kan renses mekanisk.

Overvejelser

De to vigtigste ting at overveje før købe køkken extractor fan er mængden af støj, den genererer og evnen til at udvise røg. Der er skorstene og fans, der fungerer næsten lydløst. Udseendet af fan kan være en anden overvejelse, hvis du køber en fan til at matche indretningen af dit køkken.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com