Hvad er et laminatgulv?

January 31

Hvad er et laminatgulv?

Laminat gulve er et billigt alternativ til andre typer af gulvbelægning materialer. Selvom det er designet til at ligne træ eller flise, er det faktisk lavet af en trykt finish lag smeltet til en komposit kerne. Dette materiale er meget tilgivende, når det kommer til ujævn eller beskadigede undergulve, og det kan installeres direkte over træ, beton eller anden gulvbelægning. Laminat gulve må ikke forveksles med de dyrere manipuleret gulve, som er fremstillet af komposit plader men toppet med ægte træ finer og ikke en trykt top coat.

Hvordan det er lavet

Laminat gulve er lavet af flere forskellige lag af materiale. Kernen i et laminat plankegulv eller bord er lavet af Fiberplade, der svarer til krydsfiner. Fiberplade lag er ofte behandlet med en harpiksholdige bonding agent til at styrke træ. En trykt papir belægning er bundet til toppen af kernen, og behandles derefter med en beskyttende segl frakke lavet af melamin eller andre harpikser.

Typer

Den vigtigste egenskab at overveje, når du vælger laminatgulve er udseendet af gulvet. Husejere kan vælge fra gulve, der efterligner udseendet af hårdttræ, sten eller fliser med et stort udvalg af farver og finish. Hver række laminat gulve findes i to hovedtyper. Højtryks laminat er det dyrere for to og består af lag, der individuelt er fæstnet. Direkte tryk laminat er smeltet sammen i ét trin, hvilket gør materialet mere overkommelige, men også mindre holdbare.

Fordele

Laminat gulve er designet til nøje ligner træ eller fliser, men koster kun en brøkdel, som gulvbelægning fremstillet af disse materialer. Dette produkt er meget hurtig og let at vedligeholde og er en af de nemmeste gulvmaterialer for novice installationsprogrammet til at bruge. Fordi det er et flydende gulv system, kan det nemt være installeret over eksisterende gulve uden at fjerne hårde gulv materialer. Laminat kan tilbyde udseendet af fliser eller træ, men har ikke de samme korn mønstre eller leddene, hvilket betyder at det er lettere at rengøre. Endelig, det er en øko-venlig måde at nyde udseendet af hårdttræ uden at ofre gamle vækst eller truede træer.

Ulemper

Fordi det får sit udseende fra papir og ikke fra ikke ægte træ, laminat gulve slebet og refinished som traditionelle hårdttræ. Det også vare ikke så længe som alternative materialer som fliser eller træ, og det er sværere at reparere. Laminat er modtagelig for fugt, som kan fordreje udseendet af materialet, hvis det gør det ned ind i rillerne i gulvet. Mens trægulve er ofte forbundet med højere videresalg værdier, laminat gulve bidrager ikke så meget til værdien af et hjem. Dette materiale er også menes at være relativt glatte med ingen af tekstur tilknyttet træ eller flise. Endelig, mange mennesker simpelthen ikke kan lide udseendet og fornemmelsen af laminat, at tro, at det er en dårlig imitator af ægte træ.

Installation

Mens de fleste gulvmaterialer skal installeres ved hjælp af søm eller lim, er laminat et flydende system. Dette betyder at plankerne oprette forbindelse til en anden, men ikke til undergulvet og ingen søm eller lim er nødvendig. I stedet er hver planke udstyret med en fjer og not stik langs hver side. Installation er så let som glidende tungen af et bord ind i rillen på næste og klikke på dem sammen i hånden. Nogle laminat boards kommer med en integreret skum underlag, eller en separat skum dæmpning system kan bruges på nævn, der ikke har denne funktion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com