Hvad er et låst åben kugleventil?

March 5

Hvad er et låst åben kugleventil?

Kugleventiler styre strømmen af olie eller gas med en lille vending af bolden, enten med et håndtag eller en aktuator. Bolden ventiler bruges i hver shut off/tænde drift lige fra billige ventiler til husholdningsbrug, store ventiler til industrielle applikationer, der koster tusindvis af dollars.

Låst åben

En låst åben kugleventil er en kugleventil, der bruger en låsemekanisme til at låse ventilen på plads i en åben holdning. Ved hjælp af en lås, sikrer en bruger, at ventilen ikke lukker ved en fejl, når det skal være åbent.

Nødvendighed

Folk, der arbejder i nærheden af trykaflastning enheder bør være beskyttet mod funktionsfejl. Derfor bør ventilen fungerer korrekt på alle tidspunkter. Den låsning funktion sikrer, at denne sikkerhedsmål er opfyldt, fordi ventilen ikke kan ved et uheld funktionsfejl.

Fordele

Hyppig kontrol af disse ventiler er nødvendige for at sikre de fungerer korrekt uden at lukke ned for hele processen--som er tidskrævende og dyrt. Almindeligt, er blok ventiler installeret låst i åben stilling, så de kan nemt kontrolleres, mens processen stadig kører.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com