Hvad er et termoelement på en ovn?

June 13

Hvad er et termoelement på en ovn?

Ovne til både gas og elektriske modeller, som indeholder udskiftelige komponenter og kræver en forbindelse til din struktur kanalen arbejde. En ovn indeholder også sikkerhedsfunktioner, der automatisk slukke apparatet i tilfælde af en nødsituation, herunder en brand, en udbrændt pilot lys eller anden appliance fejl. På de fleste gasfyr er termoelement en af en række af sikkerhedskomponenter.

Termoelement funktion

Et termoelement er en sonde, der er en del af dit gasfyr pilot lys komponent. Sonden er en selvstændig enhed, der indeholder en kobbertråd, der forbinder komponenten til gas ventil. Det sidder lige foran flammen og fungerer som en sensor, sender et signal om lav spænding til gas ventil, informere det, at en flamme er til stede og at holde leverer gas til flammen. Hvis flammen nogensinde går ud, på grund af vinden eller en anden sikkerhedskomponenten inde i ovnen at slukke flammen, sender termoelement et signal til gas ventil slukke gasstrømmen.

Fejlsymptomer

Termoelementer holder ikke evigt. Advarselstegn på en dårlig termoelement omfatter en pilot lys ikke antændes, pilot lyset at slukke gentagne gange og pilot lyset går ud kort efter belysning det med en match.

Udskiftning

Du kan købe et termoelement til din ovn, direkte fra apparats producent eller en ovn/udstyr levering butik samt fra en online ovn dele stikkontakt. Erstatte sonden selv efter anvisninger og anbefalinger i din ovn reparation manual. eller kontakte en ovn reparationsservice og har det bestille sonden for dig.

Advarsler

Hvis du ikke er handy med værktøjer og ovnen reparation, forsøg ikke at erstatte termoelement eller manipulere med din ovn pilot lys selv. Dermed er en risiko for brand/eksplosion; du kunne forårsage skade på din ovn, hvis ikke skade dig selv. Har en professionel reparationsservice gøre arbejdet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com