Hvad er et våbenskjold lås?

October 9

Hvad er et våbenskjold lås?

En række elementer kan føjes til en dør for at forbedre den måde, som det ser ud og fungerer. Disse omfatter nøglehuller, låse, håndtag og greb. Våbenskjold er både en beskyttende indretning og forbedre udseendet af døren møbler, og er normalt bygget i samme design som døren møbler.

Position

En "skjoldet" er en enhed, der omgiver et bestemt stykke af døren møbler, giver en bagplade. I nogle tilfælde leveres afdækningen som en del af døren møbler, men i mange tilfælde er det muligt at købe brugerdefinerede våbenskjold for visse døren møbler at gøre det matche resten af døren. for eksempel, når du installerer en normal lås, men ønsker det til at matche en "gammel dansk" jerndør designer med en brugerdefineret omkringliggende våbenskjold.

Funktion

Afdækningen hovedopgaver er at beskytte omgivelserne mod skader og slid; for eksempel, når folk forsøger at indsætte en nøglen i et nøglehul forhindrer det ridser. Våbenskjold kan også bruges til at trække en dør, som de våben, der har rejst baser omkring låse. De er også en god sikkerhedsforanstaltning, at forebygge låsecylindre bliver boret eller knækkede. Ellers, de fungerer bare for at gøre et stykke af døren møbler ser bedre ud.

Bruger

Våbenskjold anvendes primært med låse og dør håndtag, men de kan også findes på enderne af pull barer, nøglehuller og løftestang ender.

Stilarter

Våbenskjold typografier variere, men på nøglehuller kan de omfatte en dækning, der kan være gled til side til at få adgang til Nøglehullet. I mange tilfælde er afdækningen designet i samme stil som døren apparatet som det bliver brugt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com