Hvad er et viskestykke?

April 19

Ikke alene er der en speciel tid for ritual af te tid, men det har sit eget håndklæde. Viskestykker har været både meget funktionelle og dekorative, bevæger sig i løbet af det sidste århundrede fra service til udstillingsgenstand.

Historie

Udtrykket "viskestykke" stammer fra England og refererer til typen af håndklæde fruen i huset bruges til at tørre hendes Kina te service samt andre værdifulde betjener stykker.

Funktion

Viskestykkes meget absorberende, lint gratis, bløde funktioner appelleret til damer der kræver den rette håndklæde grundigt tørre deres delikat Kina og tjener ware. Det materiale de er lavet af giver også en brugbar baggrund for udsmykning med enten broderi eller udskrivning.

Funktioner

Viskestykker er normalt lavet af linned. Linned fibre kommer fra de hør eller hørfrø planter, som giver de stærkt absorberende egenskaber så vigtigt i viskestykket. Viskestykker er også fremstillet en Linned Bomuldsblanding og forskellige andre fibre, men kun den rene linned er fnugfri.

Typer

Den funktionelle viskestykke har været forvist til rengøring hylden som et banalt parabol håndklæde af sin fætter den dekorative viskestykke. Nittende århundrede engelske damer broderet deres viskestykker til dekorative brug under te tid til at dække mad. Dekorative trykte håndklæder blev hængt på væggen. Viskestykker er blevet udskrevet med monarker og andre berømte mennesker, land scener, naturtemaer, kalendere, og selv kort af London underground.

Betydning

Viskestykker er nu solgt som souvenirs, især i Storbritannien og Irland men hør håndklæder stilles stadig anvendes i køkkenet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com