Hvad er fælles problemer når håndværker ridning slåmaskiner ikke vil køre?

September 4

Håndværker mærke værktøjer og apparater, hus brand af Sears, omfatter både håndværktøj og græsplæne vedligeholdelsesprodukter såsom push og ridning plæneklippere. Hvis din håndværker ridning plæneklipperen nægter at starte, kan der være flere årsager. Dette gælder især, hvis din plæneklipper sad ubrugt i en længere periode. De fleste af disse problemer kan let identificeres og afhjælpes med lidt eller ingen regning.

Straffesparksfelt stik

Tændrør er nøglen til enhver forbrændingsmotor. Over tid, blive elektroderne brændt efter tusindvis af fyringer. Fjerne plug(s) og undersøge dem for slid eller overdreven kulstof oprustning. Hvis de blev for nylig erstattet, kan du muligvis rydde elektroder med en lille stålbørste. Hvis de blev installeret flere slåning sæsoner siden, skal du erstatte dem med et frisk sæt. Konsultere din instruktionsbog eller tage et Tændrør til en auto dele butik. Personalet kan hjælpe dig med at identificere en passende erstatning.

Dårlig benzin

Ethanol-blandet benzin har en begrænset levetid. Efter cirka tre måneder begynder alkoholen at adskille sig fra benzin i en proces kendt som "faseadskillelse." Når dette sker, begynder alkoholen at tiltrække vand, der udgør et lag af forurening i bunden af din plæneklipper brændstoftank. Hvis din benzin sad ubrugte over en lang vinter, er det bedst at tømme tanken og erstatte den gamle benzin med friske brændstof.

Dødt batteri

Din plæneklipper nægter at starte kan være resultatet af et dødt batteri. Du kan have et uheld forladt lysene på, eller batteriet muligvis en infusion af frisk destilleret vand. Forsigtigt lirke ud celle covers og bruge en lommelygte til at kontrollere vandstanden. Hvis pladerne har tørret ud, tilsæt frisk destilleret vand og genoplade batteriet. Hvis dit batteri er en forseglet model, vil det skulle udskiftes. Du kan købe plæneklipper udskiftningsbatterier på de fleste auto dele detailhandlere.

Korroderede batteri kabler

Hvis dit batteri kabler blive encrusted med fuzzy blågrønne aflejringer af korrosion, vil din plæneklipper absolut ikke køre. Bruge et batteri terminal børste eller et stykke fint sandpapir til at rense terminaler og kabel slutter indtil den nøgne metal begynder at skinne og er fri for fremmedlegemer.

Tilstoppet brændstoffilter

Brændstoffiltre kræver regelmæssig udskiftning, som de bliver forurenet med vand og partikler. Fjerne den gamle filter og erhverve en ny, enten direkte fra Sears eller på en auto dele butik.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com