Hvad er færdig til brug når du maler Metal garageporte

January 8

Hvad er færdig til brug når du maler Metal garageporte

Maleri en garageport kan tilføje en dristig udtalelse til dit hjem. Mest metal garageporte kommer fremstillet i en roll-up stil og er prepainted med et beskyttende lag af maling for at forhindre rust og vejr skader. Du har forskellige muligheder for sheen niveauer i latex maling, men for en garageport et lav-sheen er mest almindelige.

Udvendig maling

Bruge akryl maling, også kendt som latex maling til at male din garageport. Latex maling holder sig godt til overfladen og tørrer hurtigt. Maling kommer i flade, æggeskal, halvblank og højglans finish. Teknisk enhver sheen kan bruges, men dens mere almindeligt at bruge en flad eller lav-sheen finish, som æggeskal. Sørg for, at du køber udvendige maling, fordi det vil vejret og fade mindre end almindelige indvendige formler.

Mørke farver

Male en udvendig garageport med mørke farver kan tilføje et nyt udseende til facaden på dit hjem. Mørkere farver, men vil kræve hyppigere malerarbejde. Mørk farve maling se godt i første omgang men falmer hurtigere fra solen. Lysere farver kan indsamle mere snavs, men med hyppig rengøring farven forbliver i takt bedre. En metal garageport i lysere farver kan gå så længe som 8 år før at behøve malerarbejde.

Ren

Garagen skal være ordentligt prepped før du forsøger at male overfladen. Snavs, snavs og støv vil vise gennem et lag af maling, og malingen vil have en hård tid at overholde garageporten. Ren døren med en alle formål renere og vand; skrubbe sværere at fjerne fedtpletter og snavs pletter. Ikke sand den bagt på prefinished frakke af maling, der garageporten kom med. Det er af afgørende betydning for beskyttelsen af døren fra rust og er der for en grund.

Primer

Latex maling vil ikke tilslutte sig garageporten ordentligt uden døren bliver primet. Brug en latex limning primer til at skabe et passende grundlag for den Finpuds. Undgå at male del af garageporten, der går bag weatherstripping, fordi døren vil holde og maling vil skræl. Tape tætningslister mens maleri. Bruge en rulle til at male det meste af overfladen. Kun bruge en pensel til at skære i stramme at nå steder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com