Hvad er faren ved nye tæppe?

February 25

Hvad er faren ved nye tæppe?

Lugten af ny maling og tæppe kan gøre et rum eller et hjem lugter en helt ny struktur. Før savoring lugten, skal en person være opmærksom på, at nye tæppe kan udgøre risici for ens sundhed. (Se rent bord)

Ny tæppe lugt

At nye tæppe lugt er forårsaget af de flygtige organiske forbindelser, eller VOC, fundet i gulvtæppet og limen bruges til at installere den. Ny tæppe udsender VOC til luften for dage efter den er installeret, i henhold til "Clean Sweep: The Ultimate Guide til Decluttering, Detoxing og Destressing." (Se rent bord)

Helbredsproblemer

Ny tæppe kan forårsage sundhedsmæssige problemer, herunder allergiske reaktioner, hovedpine og kvalme. Der er også risiko for at opleve irritation til ører, næse eller hals, ifølge United State Environmental Protection Agency.(Se EPA)

Behandling

Antihistaminer kan stoppe symptomerne på en allergisk reaktion. Den bedste måde at stoppe andre reaktioner på kemikalier i nye tæppe er at undgå kommer i tæt kontakt med dem. (Se EPA)

Forebyggelse/løsning

For at undgå farerne af nye tæppe, Spørg installationsprogrammet at oprulle tæppet før du installerer den og lader den uden for et stykke tid. Når det er installeret, ventilere området godt og holde børnene væk fra det for et par dage. (Se rent bord)

Overvejelser

Redoing et rum som en børnehave for en ny baby er en almindelig årsag til at installere nye tæppe. For at undgå at udsætte et spædbarn til VOC, skal du sørge for at gøre installationen måneder før barnet vil være at flytte ind i stuen, ifølge Palo Alto Medicinsk Institut. (Se Palo Alto)


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com