Hvad er farerne af kølemiddel i airconditionanlæg?

September 27

Hvad er farerne af kølemiddel i airconditionanlæg?

Kølemiddel, også kendt som kølemiddel eller Freon, bruges i klimaanlæg. De mest almindeligt anvendte kølemiddel i hele kloden kaldes R22. Environmental Protection Agency (EPA) har erkendt faren ved R22 og arbejder hen imod at begrænse dets anvendelse.

Miljø

EPA beskæftiger sig med R22 kølemiddel fordi det udgør en trussel mod miljøet. Det frigiver hydrochlorfluorcarboner, som er kemikalier kendt for at fremme den globale opvarmning og bidrage til ødelæggelse af ozonlaget.

Forbrugerne

Miljø og sundhed og sikkerhed Online (EHSO) rapporter at Freon ikke har alvorlige virkninger på mennesker, men advarer alle med hjertelidelser, at "det kan forårsage hjerte arytmi (uregelmæssig hjerterytme) og hjertebanken i meget høje koncentrationer." EHSO antyder udfører regelmæssig kontrol af husholdningsapparater og kontakte en tekniker til øjeblikkelig reparationer, hvis en Freon lækage opstår.

Begrænsninger

I øjeblikket, har EPA forbudt brugen af R22 kølemiddel i husholdningsapparater og nogle typer af køretøjer, som transit busser.

Udfase

EPA har planer om at udfase brugen af R22 kølemiddel i 2015. For at hjælpe med at nå dette mål, som i 2010, ikke kan nyligt producerede conditioning udstyr foretages med R22.

Alternativer

Nye kølemidler, kendt som SNAP kølemidler, indeholder ikke kemikalier, der negativt påvirker jorden og kan bruges i ældre udstyr bruger i øjeblikket R22 kølemiddel. Nye teknologier, der ikke kræver anvendelse af kølemidler, som tørremiddel og fordampningsemissioner køling, er nu tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com