Hvad er farerne ved æg i mikrobølgeovnen?

November 4

Hvad er farerne ved æg i mikrobølgeovnen?

Som med enhver apparatet bruges til at opvarme og tilberede fødevarer til punktet af sikker at spise, kan en mikroovn forårsage forbrændinger eller andre skader. I modsætning til en ovn kommer forbrændinger ikke fra madlavning overflade, men normalt fra mad blive tilberedt eller redskaber bruges til at holde den. Mens nogle af farerne af mikrobølgeovn madlavning er fejlslutning, andre har rod i virkeligheden og en god kok bør være opmærksomme på farerne ved mikrobølgeovn madlavning æg så hun kan undgå potentielt generende situationer.

Forsinket reaktion

Det er muligt at hårde eller bløde-koge et æg inde i skallen ved hjælp af en mikrobølgeovn. Det tager sekunder i stedet for minutter ovenpå brændeovnen. Faren ved at gøre dette med en mikrobølgeovn versus et komfur er, at når du fjerner ægget fra mikrobølgeovnen, det fortsætter madlavning selv om det er fra apparatet. Shell holder varmen inde i ægget og dampen fra de opvarmede væske fortsætter med at koge det. Denne damp pres kan forårsage pres oprustning og endda resultere i en forsinket reaktion, der gør ægget eksplodere fra skallen. Flyvende fragmenter fra eksplosionen kan få i øjnene eller brænde huden.

Stegt Versus mikroovn

Du kan fremstille lækre røræg i mikroovn uden frygt for eventuelle usædvanlige fare. Microwaved fødevarer kan være varmere end konventionelt kogte kolleger, men det er ikke farligt at bruge mikrobølgeovnen til visse madlavning. Faren er, at selv når du knæk æggeskallen og spill æg på en tallerken til at "over-let" eller "sunny side up" æg, en tynd film af blommesækken er stadig holder den lyse gul æggeblomme på plads. Den tynde film er stærk nok til at indeholde de varme og damp og eksplodere, hvis de koges for længe på apparatet eller værre, eksploderer på dig, når du fjerner ægget.

Sikkerhedstip

Fjern altid æg fra deres skaller før tilberedning i mikrobølgeovnen. Altid scramble æg, eller i det mindste bryde æggeblomme til at punktere blommesækken og forhindre det i at eksplodere inde i mikrobølgeovnen, eller efter det er fjernet fra apparatet. Holde æg og andre fødevarer adskilt mens madlavning så de ikke forurener hinanden i de semi-kogte eller rå faser.

I hvert fald hvis du absolut skal have en hård eller blødkogt æg i skallen fra en mikroovn, punktere shell med en nål, og sørg for at komme hele vejen i at punktere æg og blommesækken, så de ikke eksplodere indeni skallen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com