Hvad er farerne ved elektriske væg varmelegemer?

September 8

Hvad er farerne ved elektriske væg varmelegemer?

Elektriske væg varmeapparater bruges til at opvarme værelserne i et hjem, der ikke modtager varme fra en central ovn. Væg varmeapparater er monteret direkte på overfladen, eller de kan være forsænket ind i væggen. De er bekvemt men kan indebære visse risici.

Brand

Væg varmeapparater indslag en beskyttende grill og ingen åben ild, men de bliver meget varme. Brandfarlige materialer og genstande såsom gardiner, træpaneler, tæpper, møbler, papir og plastik kan antænde fra varmen. Dette kan være årsag til dødelige brande og død af røg indånding.

Elektrisk stød

Elektriske væg varmelegemer installeret i nærheden af en vask eller badekar sætter dig i risiko for at blive electrocuted hvis vand kontakter udsat ledninger. Ligeledes, hvis ovnen er mangler beskyttende belægninger og kontrolelementer, du er i fare for direkte rørende live ledninger.

Sikkerhed

Brug kun elektriske væg varmelegemer, der er testet og statsanerkendt. Installere dem med en jordledning. Aldrig lade dem køre uden opsyn i længere tid. Kontrollér med jævne mellemrum i nærheden objekter og væg for overdreven varme. Reparere defekte varmeapparater straks eller ophøre med at bruge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com