Hvad er farerne ved hjælp af mikrobølgeovne?

September 14

Mikrobølgeovne har været en stadig mere fælles husstand apparatet siden 1980, og i dag er det svært at finde et hjem, bryde værelse eller undertiden endog hotelværelse uden en mikrobølgeovn. Mens de giver komfort og er generelt betragtes som sikkert, der er nogle indbyggede farer forbundet med mikrobølger, som du bør være opmærksom på, før du beslutter dig at varme op den næste kop vand til te eller "nuke" som frosne middag.

Tricky temperaturer

På grund af de måde mikrobølgeovn arbejde, væsker og nogle fødevarer ikke altid er opvarmet konsekvent. Du har måske bemærket, at når du varme op en plade af madrester maden bliver varm i nogle steder og ikke andre. Pladen er også typisk cool at røre ved, selvom maden sydende.

I nogle tilfælde kan spise fødevarer, der har "hot spots" i dem brænde munden. Varme op væsker såsom baby formel kan være farlig, fordi flasken kan føle sig cool og væske inde kunne være ekstremt varme og brænde din baby, ifølge Global Healing Center hjemmeside.

Kogende vand

Et fænomen kendt som overhedet vand er blevet opdaget i mikrobølgeovn og det kan være farligt at den person, der håndterer flydende.

Undertiden vand kan varme over kogepunkt i en mikroovn, men det kan ikke ud til at være kogende. På et komfur du er vant til at se vandet koge og boble, men en kop vand kan være opvarmet til over 212 grader Fahrenheit i en mikrobølgeovn uden at gøre nogen bobler. Når døren åbnes og cup er flyttet, kunne vandet pludselig brast i boblende handling og spill ud over kop, forlader manipulere med alvorlige hudforbrændinger, ifølge webstedet Food and Drug Administration.

Metal

Mikrobølger har været omkring længe nok at de fleste af os sandsynligvis ved ikke for at lægge metal i en mikrobølgeovn. Stadig, det bærer gentage på grund af den potentielle fare forbundet hermed.

Gnister og buet elektricitet kan opstår, når metal objekter såsom sølvpapir, takeout boksen håndtag og twist ties føres ind i mikrobølgeovnen, mens den kører, ifølge Emerson mikrobølgeovn hjemmeside.

Disse gnister og buer kan føre til brande i hjemmet og bør undgås.

Mikrobølgeovn-Safe containere

Selv om de påstande, at giftige kemikalier er leeched plast wrap eller beholdere under mikrobølgeovn varme er løbet løbsk, er den sande fare ikke så skræmmende. Så længe du bruger containere bedømt "mikroovn sikker" af FDA, så har du lidt at bekymre sig om, ifølge Harvard Medical Schools hjemmeside.

Mest takeout containere, vandflasker og plastbeholdere, der pakke fødevarer som margarine og yoghurt i købmandsforretninger er mikroovn ikke sikker.

Pacemakere

Mens det ikke er meget af et problem i dag på grund af teknologiske fremskridt, bør folk med pacemakere tjekke med deres læger være sikker på det er sikkert at drive en mikrobølgeovn i deres tilstedeværelse.

Moderne pacemakere er designet til at beskytte mod potentielt elektrisk interferens i mikrobølgeovn, ifølge FDA hjemmeside. Dog kunne dem med ældre pacemakere har et problem med mikrobølger forstyrre deres pacemaker funktion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com