Hvad er farerne ved infrarøde brødrister ovne?

March 22

Hvad er farerne ved infrarøde brødrister ovne?

For det meste, er infrarød brødrister ovne effektivt og sikkert. Infrarød er en type af stråling, der opvarmer objekter på kontakt. Mikrobølgeovne bruge mikrobølgestråling på samme måde. Når infrarøde lys rammer et objekt, det ophidser de overflade elektroner og udløser svingning, der producerer varme. Infrarød teknologi, der bruges i flere Hjem apparater herunder havegrill, badeværelse varmelamper, pærer og brødrister ovne.

Splatte Hazard

En af farerne ved infrarøde brødristere er splatter hazard. Fødevarer, der splatter under tilberedningen kan interferere med ensartet fremsendelse af infrarødt lys. Dette kan resultere i brændte madpartikler og kan udgøre en brandfare. Vær omhyggelig med at dække fødevarer med en metal plade, hvis der er en chance for de måske splatter, og holde et hjem ildslukker på hånd tilfældes skyld.

Ekstrem varme

Infrarødt lys skaber ekstrem varme, der kan forårsage alvorlige forbrændinger. Undgå at åbne dine Toastmaskine, når det aktivt madlavning. Ikke røre nogen overflade på indersiden af ovnen når du fjerner mad. Mens varmen er farligt, forsvinder det hurtigt, så faren varer kun et par minutter.

Nethinde beskadige

Infrarødt lys kan ikke ses med det blotte øje. Som sådan, det er muligt at beskadige nethinden uden at indse det er i fare. Infrarøde stråler kan nemt passere gennem øjet uden at udløse den samme slags aversion effekt kan du opleve i ultraviolet lys, som blinker eller drejning væk. Ikke stirre direkte ind i din brødristeren ovnen mens det er på Mange brødrister ovne har tonede døre for at forhindre utilsigtet nethinde beskadige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com