Hvad er farerne ved olie varmeapparater?

October 31

Olie varmeapparater antænde olie for at producere varme til enten varme værelser eller i tilfælde af større programmer, varme vandtanke for varmt vand. Olien er holdt i nærliggende tanke for vandvarmere og pumpes i efter behov, mens mere transportable varmeapparater har deres egne tanke, der er indbygget i systemet. Olie varmelegemer er designet til at fungere sikkert og nogle boligejere foretrækker dem for deres omkostningseffektivitet, men de har problemer, især ældre varmeapparater eller dem, der er dårligt håndteret. Disse spørgsmål kan oprette farer for mennesker i nærheden.

Olie sod

Olie sod er en blanding af udstødningsgasser og forurenende stoffer, der kan bygge op over tid. Dette bliver et problem med store olie varmeapparater, der har brug for at lufte gennem en nærliggende skorsten. Sod hober sig op i skorstenen og har en ekstremt ætsende virkning. Som sod korroderer metal og vokser tykkere, bliver det mere sandsynligt, at deponeringen vil antændes og udgøre en alvorlig brandfare for hele huset. Varmen fra udluftning udstødningen kan være nok til at lette disse sod lag, og de har tendens til at brænde varm nok til at sprede branden gennem resten af huset. Husejere bør altid have udluftning systemer rengøres for at undgå dette problem.

Kulilte

Kulilte er en af røg produceret af olie, når det er brændt for varmelegeme. I ventilerede rum med små varmeovne, kulilteforgiftning sjældent forekommer, men i små, lukkede rum eller med store varmeapparater, der er en mulighed, at en kulilte lækage, som kan vise sig meget farlig. Utætheder opstår når husejere ikke lufte den olie varmer korrekt. Fordi gassen er lugtfri og klare, kan boligejere ikke være opmærksom på et problem, indtil det er for sent.

Olieudslip

Olie spild kan forekomme i en række forskellige måder med en olie-radiator. For store varmeapparater lækager olie linjer at bringe olie kan foråret. Med mindre, transportable varmeapparater, de vælter og olie kan undertiden lække ud af siden. Denne olie vil ødelægge i nærheden materialer, især absorberende materiale, og det skaber en brandfare.

Miljømæssige konsekvenser

Hvis husejere har underjordiske olietanke, kunne de foråret lækager så godt og udvasket brændstof i jorden. Dette truer med det omgivende miljø og kan forgifte planter og dyr eller endda lækage i grundvandet. Dette er meget dyrt for den boligejer, der skal betale for en undersøgelse af det omkringliggende område og professionel rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com