Hvad er farerne ved omvendt osmose vandfiltre?

November 29

Hvad er farerne ved omvendt osmose vandfiltre?

Omvendt osmose eller RO, vand systemer inddrage filtre, der anvender en meget tynd membran svøbt omkring sig selv flere gange. Vandet er tvunget langsomt gennem denne membran, der har rum så lille kun vandmolekyler og partikler af lignende størrelse kan gøre det igennem. RO systemer anvendes til at fjerne mineraler, affald, bakterier og andre skadelige materialer fra vandet, men de har deres egne farer, især når de anvendes forkert.

Pres problemer

RO-systemer kræver en vis mængde af vand pres for at si vandet korrekt. Hvis vandtrykket bliver for højt, vil vandet tvinge sig vej gennem membranen uden at være anstrengt ordentligt, muligvis endda beskadige membranen. Dette giver mulighed for bakterier og kemikalier gennem uden at blive stoppet og vasket væk.

Bære problemer

Mens RO membraner kan vare i lang tid, undertiden i årevis, de i sidste ende bære og skal udskiftes. Hvis brugere ikke udskifte filtrene eller glemme, at de skal erstattes, den slidte membran giver mulighed for farlige bakterier gennem, sammen med eventuelle andre partikler, der kan være i vandet.

Forurenende kemiske stoffer

Mens omvendt osmose er meget effektiv, fjerner det altid ikke alle forurenende stoffer, navnlig kemikalier, som kan være delvist anstrengt, men stadig er til stede. Brugerne skal muligvis kulfiltre eller andre metoder til at tage sig af kemikalier som klor, der kan snige sig forbi en RO-system. Disse kan have skadelige virkninger på den menneskelige krop.

Fravær af mineraler

Omvendt osmose system udmærke sig ved at fjerne mineraler og lignende partikler fra vand. Dette er både gode og dårlige. Pleasant-smagende vand indeholder et Vælg antal mineraler, og den menneskelige krop har brug for mineraler til at overleve. Nedbryder vand af mineraler kan også nedbryder kroppen af sin normale indtag af mineraler, og helt rent vand har tendens til at absorbere elementer omkring det, giver vandet en ubehagelig smag og eventuelt gøre det sure.

Vand omkostninger

En RO system affald en stor mængde vand i belaste ud partikler, vask partiklerne væk og forlader rent vand. Denne spildt vand kan tilføje at vand regninger for boligejere, og affaldsproblematikken kan øge miljøhensyn for nogle brugere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com