Hvad er farerne ved pejsen indsætter?

January 18

Det er svært at modstå charme af en pejs. En sprød efterår eftermiddag eller en kølig opfordrer vinter aften familien til at samles i nærheden af muntre flammerne. Flere og flere bruge husejere pejseindsatser for at sikre, at deres alternativ kilde til varme er sikkert og effektivt. Med forudbetaling af moderne teknologi er vi i stand til at bruge indsætter for at modernisere en ældre traditionelle pejs eller endda ændre det til en brændeovn.

Ikke et gør det selv projekt

Når du har afvejet indstillingerne og valgt en pejseindsats, din næste skridt er at være sikker på, at er indsatsen professionelt installeret. Rådgivning om The Skorstensfejeren hjemmeside kunne ikke være mere klar: "gør-lt-selv. Komfur installation og skorsten servicearbejde er 'Ikke' home handyman gøremål. De kalder for professionelle knowhow, særlig uddannelse, teknisk ekspertise og fortrolighed med de lokale bygningsreglementer." Et hus hvor træ røg er dårligt ventilerede præsenterer alvorlige sundhedsrisici.

Farerne ved en pejseindsats

Børnenes sundhed miljømæssige koalition (CHEC), advarer som nævnt på hjemmesiden Earthtalk, at børn, der bor i huse hvor brændeovne eller pejse er i hyppig brug opleve "højere satser af lungebetændelse, åndedrætsbesvær, lungebetændelse, og andre respiratoriske sygdomme."

En anden alvorlig fare for dårligt ventilerede boliger hvor brændeovne og pejse er i brug er der fra kulilte (CO). Sundhedsrisiko fra eksponeringen for CO er alvorligt for folk, der lider af hjerte-kar-sygdomme, såsom angina. Vejrtrækningsbesvær forbundet med emfysem og astma vil blive forværret af kulilte. Husk også, at spædbørn og børn, ældre og gravide kvinder er også øget risiko fra CO i hjemmet.

Bo varm og sund

Ja, du kan have din munter ild og forblive raske. Ved hjælp af den korrekte pejseindsats kan du konvertere en gammel eller usikre murværk pejs til en pellet brændende komfur. Indsæt brænder pellets eller stænger af komprimeret savsmuld, fjerne meget af den røg, en traditionel træ brændende pejs producerer. Fordi indsatsen bruger en tændsats, en augur at undvære piller og en blæser til fan ilden, har skadelige toksiner ingen måde ind i din stue. Og der er en bonus: ved hjælp af piller du hjælper løse et andet miljøproblem--deponering rod.

En Elegant løsning til ingen pejs

Hvis du ikke ønsker at tage nogen risiko forbundet med giftstoffer i dit hjem og vil hellere ikke forurener det udendørs miljø, har du adgang til den smukkeste løsning af alle, og den billigste. Fyld din brændkammer med tændte stearinlys, uparfumeret eller duftende ifølge stemningen af sæsonen. Sikkert bag skærmen brand, de vil belyse rummet og skabe en eksotisk stemning.

Ekspertrådgivning

Hvis du vælger at bruge en pejseindsats Sørg for at installere røgalarmer og kulilte detektorer. GovGab, den amerikanske regering blog, anbefaler, at du tjekker batterier to gange om året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com