Hvad er farerne ved Petroleum varmeapparater?

March 21

Hvad er farerne ved Petroleum varmeapparater?

Petroleum ovne får en masse opmærksomhed som en økonomisk måde at opvarme et hus. Petroleum ovne er transportable varmeapparater og enhver bærbar varmelegeme udgør farer. At kende farerne af Petroleum ovne vil giver dig mulighed at beskytte dig selv og din familie ved at anerkende advarselstegn. Petroleum varmeovne bør ikke forveksles med Petroleum ovne. Det er to helt forskellige ting.

Brandfare

Placer din petroleum varmeren på et brandsikkert underlag såsom brandsikker flise. Overfladen skal være større end i bunden af ovnen, så eventuelle gnister lander på flisen og ikke på gulvet. Også, holde din petroleum varmeren væk fra alt brændbart i rummet. Ild kan også være forårsaget af banke over ovnen eller ikke fylde varmer korrekt.

Kvælning trussel

Brug ikke en petroleum varmeren i et lille rum, eller hvor som helst der er ikke tilstrækkelig ventilation. Petroleum ovne vil spise op ilten i rummet hurtigt. Når dette sker, brændstoffet vil ikke brænde korrekt og det producerer kulilte, en lugtfri, farveløs og dødbringende gas. Holde et vindue eller en dør åben mindst 1 tommer, når ovnen er i brug, for at bringe frisk luft udefra, og må ikke køre en petroleum varmeren når du sover.

Indendørs luftforurening

Petroleum ovne kan forurene værelse med kuldioxid, kvælstofdioxid og svovldioxid. Disse elementer er en sundhedsrisiko for alle, der ånder dem, men er især farligt for gravide kvinder, astmatikere, hjerte patienter, ældre og unge børn.

Ubehagelig lugt

Lugt fra en petroleum varmeren kan gøre en person syg. Moderne Petroleum ovne har ikke så slemt en lugt problem som ældre varmeapparater, men du kan stadig finde lugten, når du først indtaste rummet, når ovnen er tændt eller slukket, eller når den løber tør for brændstof.

Brændstof farer

Petroleum ovne kan eksplodere, hvis du bruger den forkerte slags brændstof. Benzin eller brændstof til en lejr komfur vil forårsage en eksplosion. Også, der er forskellige kvaliteter af Petroleum og varmer bør bruge kun 1-K. Andre kvaliteter vil gøre indendørs forureningsniveauer endnu højere og lugten vil være langt mere mærkbar.

Forholdsregler

Kun købe en petroleum varmeren, der er UL opført, hvilket betyder, at ovnen har bestået alle sikkerhedstest. Følg producentens anvisninger til punkt og prikke. Der er forskellige typer af Petroleum ovne og hvad værker med en må ikke arbejde med den anden. Aldrig fylde varmer inde i hjemmet; tage det udenfor og fyld ikke for meget tanken. Der er en beskyttende bur rådighed, der vil holde børn og kæledyr væk fra ovnen og det er en klog investering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com