Hvad er farerne ved stemplet indkørsler?

March 26

Den dekorative finish af stemplet beton tiltræder styrken af beton med rustikke appellen af de materialer, som overfladen er præget at ligne. Men stemplet beton er en krævende teknik, der i de forkerte hænder, kan resultere i svigt af en betonkonstruktion. Indkørsler skal kunne modstå en masse slid og ælde; Sørg for at ansætte konkrete faglærte at undgå fare og bekostning af substandard arbejde.

Stemplet beton

Stemplet beton, også kaldet mønstrede beton eller præget beton, er en dekorativ metode til efterbehandling beton med mønstre, der efterligner andre materialer som mursten, brosten og fliser i en række farver. Stemplet beton er normalt valgt som et billigt alternativ til speciale arbejde. Teknikken kræver ekspertise i konkrete blandinger, efterbehandling og farve ansøgninger til høj kvalitet stemplet beton, der er holdbare og attraktive. Fejl i processen kan føre til skuffelse i udseende og svage, hurtigt forværres beton.

Konkrete arbejde

Formning, placering og efterbehandling beton er en specialiseret færdighed. Det kræver erfaring at forstå konkrete mix, efterbehandling gange, hærdning, samspillet mellem vand og temperatur og et væld af forhold, der påvirker den endelige kvalitet af arbejdet. Markedsføring og efterbehandling konkrete er tid følsomme, og der er ikke meget plads til fejl. Stemplet beton pålægger yderligere udfordringer på grund af tilsætningsstoffer og farve og efterbehandling krav inden for en stram tidsramme og behovet for at opretholde strukturel integritet.

Stemplet beton arbejde

Stemplet beton kræver særlig pleje med markedsføring måtter og en teknisk krævende farve proces. Gummi-måtter, Kolofon betonen er placeret på et kritisk tidspunkt mens betonen er indstillingen--en intens tid på byggepladsen til ethvert projekt. Farve totrinsproces påvirker styrke og holdbarhed i overfladen, og en vis grad af kunstfærdighed og viden om farve er forpligtet til at opnå den ønskede virkning. Effektiv farve er nøglen til tilfredshed med finish.

Farerne ved stemplet indkørsler

Beton indkørsler er underlagt understreger fra trafik belastninger, fryse-tø handling og vælgere som afisning agenter, der nedbrydes konkrete finish og i sidste ende føre til forværring. Beton blander for stemplet beton indeholder mere vand end den typiske blanding, der kan svække de øverste 1/4 til 1 tomme af beton, forlader stemplet beton indkørsler endnu mere modtagelige for skader. Stemplet beton kan ikke repareres, når overfladeskader sætter ind; Det kan kun blive fjernet og erstattet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com