Hvad er farerne ved syntetiske stuk?

November 17

Syntetisk stuk adskiller sig fra fast eller hård stuk, fordi det inkorporerer isoleret beklædningen board og glasfiber mesh. Når du er færdig, ligner kombinationen af beklædningen board og glasfiber stuk.

Identifikation

Syntetisk stuk er også kendt som udvendig isolering og efterbehandling systemer eller EIFS.

Advarsel

Faren for syntetiske stuk er skader forårsaget af vandindtrængning. Vand bliver fanget bag den syntetiske stuk og træder den træ beklædningen. I værste fald træder den et hus træ indramning.

Teorier/spekulation

Fabrikanterne hævder, at fugtproblemer kun påvirke syntetiske stuk hvor det butts mod træ trim og taget af et hus. De hævder også, at de giver installatører med instruktioner om, hvordan du installerer syntetiske stuk på en måde, der ikke vil medføre vandindtrængning.

Overvejelser

Hvis du ejer et hjem bygget med syntetisk stuk, har en professionel kommer til at gennemføre en fugt kontrolundersøgelse. Disse inspektioner kan tage alt fra to til 16 timer at fuldføre og koster fra $200 til $1.600.

Ekspert indsigt

Ifølge den kristne bygning inspektører betyder eje en bolig med syntetisk stuk ikke store reparationer og penge ned i afløbet. Enkel vedligeholdelse og inspektion vil beskytte dit hjem mod farerne ved syntetiske stuk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com